Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Hale metalice pentru gricultură și zootehnie

Societatea comercială belgo-română FRISOMAT SA produce, comercializează și montează hale metalice din oțel galvanizat, pentru agricultură și zootehnie.
Pentru agricultură, fie că vorbim despre un spaţiu de depozitare pentru cereale sau de o magazie pentru utilajele agricole, avantajul unei construcţii Frisomat este dat şi de faptul că structura galvanizată are o rezistenţă sporită la coroziune, având în vedere că este o structură deschisă, tip şopron. Spaţiul se poate închide cu pereţi din tablă galvanizată sau din panouri sandwich ori tablă anti-condens, sau poate fi lăsat liber pe perioada verii.
Pentru a completa facilităţile furnizate de halele Frisomat, trebuie să precizăm că închiderile au finisaj anticoroziv interior şi exterior şi se pot igieniza usor.
În funcţie de zona în care se amplasează, halele pot avea deschideri între 7 şi 28 metri fără stalpi centrali, existând de asemenea posibilitatea de extindere în lungime sau lăţime. Acoperişul este prevăzut cu luminatoare din policarbonat, conferind spaţiului un iluminat sporit.
Halele metalice Frisomat sunt personalizate cu diverse accesorii, în conformitate cu destinaţia lor: uşi, trape de fum şi ventilatie, plafoane, jgheaburi, pereţi despărtitori, planşee intermediare, etc.
Uşile de acces sunt culisante, extrem de fiabile pentru domeniul agricol, cu deschideri de 4-8 m, mai ales pentru utilajele mari.
Pentru mai multe detalii vizitati www.frisomat.ro

SC FRISOMAT SA
Județul Neamț
Localitate: Piatra Neamț
Telefon: 0233231909
E-mail: comercial@frisomat.ro
http://www.frisomat.ro/

Înapoi