Euroferma emisiune de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Stiri agricultura. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole, stiri agricole.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 129
Stacks Image 57723
Stacks Image 57726
Informații utile
Stacks Image 130
Vremea
Stacks Image 131
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 132
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
FARMPET
Stacks Image 133

Emisiuni Euroferma

Emisiunea de agricultură Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 134
Stacks Image 135
Stacks Image 136
Difuzare
Reluare
Duminica la ora 15:00.
Sâmbăta la ora 10:00.
Duminica la ora 13:30.
Sâmbăta la ora 10:30.
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
Stacks Image 137
Emisiuni 2021
Stacks Image 138
Emisiuni anterioare
Stacks Image 139
Emisiuni 2020

Evenimente agricole

Data difuzării: 28 februarie 2021
Emisiune-8-2021---Evenimente-agricole---HD-1080-25p
Tema: Inspirat din moda anilor '50-'60, evenimentul Revyluția de BASF, a putut fi vizionat din propria mașiăa, în cinematogafele în aer liber, de tip drive-in. Acesta ne-a oferit și nouă ocazia unui prim interviu drive-in alături de Silviu Roșca.
Din același motiv pandemic, APPR a făcut un "congres la distanță" care a fost moderat de Andrei Ostroveanu și în care aflăm opinii bine motivate ale lui Nicolae Sitaru, Daniel Buda și Tiberiu Stan.

Avem viitor pentru fermieri?

Data difuzării: 21 februarie 2021
Emisiune-7-2021---Avem-viitor-pentru-fermieri
Tema: Titlul emisiunii "Avem viitor pentru fermieri?" este inspirat de însăși tema conferinței organizate de compania norvegiană Kverneland, care a împlinit 140 de ani de producție a celui mai vechi și utilizat instrument din agricultură: plugul. Am fost alături de ei pentru a sărbători acest moment dar și pentru a vedea gama de mașini agricole ce a fost prezentată la Agritehnica - Hanovra.
Vizita la Kverneland nu a făcut decât să îmi confirme impasul în care se află agricultura cel puțin cea europeană. Discuția cu fermierul Andrew Ward arată care sunt adevăratele probleme ale fermierilor de pe bătrânul continent.

Profit din floare

Data difuzării: 14 februarie 2021
Emisiune-6-2021---Profit-din-floare---HD-1080-25p
Tema: Deși floarea soarelui pierde teren în ultimii ani, continuă să fie o cultură profitabilă. Aflăm acest lucru de la fermierul Daniel Daia dar și de la specialiștii BASF, Liviu Chira și Marius Stanciu. De la Florin Marin am preluat setările speciale pentru partea de recoltat floarea soarelui.

Culturi sănătoase

Data difuzării: 7 februarie 2021
Emisiune-5-2021---Culturi-sanatoase---HD-1080-25p
Tema: De câțiva ani cu toții vedem cum substanțe active sunt interzise la utilizare, lăsând fermierii fără mijloace de apărare împotriva bolilor și dăunătorilor. Cercetarea și dezvoltarea unor produse este costisitoare și durează. BASF a reușit să aducă în piața românească o revoluție pentru culturile de cereale: Revysol, formulat în mai multe produse despre care am vorbit cu fermierul Ionuț Olteanu și specialistul Silviu Roșca.

Îngrijirea arbuștilor

Data difuzării: 31 ianuarie 2021
Emisiune-4-2021---Ingrijirea-arbustilor---HD-1080-25p
Tema: Se tot vorbește de ferma de familie, de întoarcerea tinerilor plecați la muncă în străinatate, de ajutor și sprijin pentru aceștia.
În ediția aceasta, putem cunoaște familia care se integrează perfect în acest tipar. Zmeură și căpșuni, cu aroma și un gust deosebite - își dorește familia Voicu să ofere celor care cumpără de la ei.

Soia, adevăr și provocare, partea 2

Data difuzării: 24 ianuarie 2021
Emisiune-3-2021---Soia-adevar-si-provocare-2
Tema: În cea de a doua parte a emisiunii dedicate culturii de soia am discutat cu fermierii Nicolae Sitaru și Arnaud Perrein, cu Alin Abălașei – director de vânzări Agrii și Liviu Chira - specialistul pentru această cultură al BASF.

Soia, adevăr și provocare, partea 1

Data difuzării: 17 ianuarie 2021
Emisiune-2-2021---Soia-adevar-si-provocare
Tema: Am reînceput emisiunile tehnice cu care v-am obișnuit. Discutăm în două ediții despre cultura de soia atât în condiții de irigat cât și de neirigat.
Prima parte am abordat-o alături de Cornelia Pistol, Valentin Cojocaru și Arnaud Perrein discutând despre semințe, utilajele de semănat, tehnologiile și problemele întâmpinate în timp.

Cu sau fără aminoacizi

Data difuzării: 10 ianuarie 2021
Emisiune-1-2021---Cu-sau-fara-aminoacizi
Tema: În această ediție, învățăm împreună despre agricultura cu și fără biostimulanți și aminoacizi. Sunt o cheltuială inutilă? Se poate și fără? Ce provocări are agricultura în contestul multor fenomene meteo extreme. Mulțumesc invitaților mei: Octavian Groza - inginer agronom ferma LUX COM Ileana, Bogdan Pintilie - AMEROPA Grains, Marius Zărnescu - inginer agronom și Emilian Tudor - Alchimex.
Stacks Image 140

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 141
Mai multe detalii

Parteneri Media

Stacks Image 142
Stacks Image 143
Stacks Image 144
Stacks Image 145