Euroferma emisiune de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Stiri agricultura. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole, stiri agricole.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 129
Stacks Image 57723
Stacks Image 57726
Informații utile
Stacks Image 130
Vremea
Stacks Image 131
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 132
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
FARMPET
Stacks Image 133

Emisiuni Euroferma

Emisiunea de agricultură Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 134
Stacks Image 135
Stacks Image 136
Difuzare
Reluare
Duminica la ora 15:00.
Sâmbăta la ora 10:00.
Duminica la ora 13:30.
Sâmbăta la ora 10:30.
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
Zamir 40 EW
Zamir 40 EW
Stacks Image 137
Emisiuni 2020
Stacks Image 138
Emisiuni anterioare
Stacks Image 139
Emisiuni 2019

Radiografia cartofului

Data difuzării: 15 martie 2020
Emisiune-11-2020---Radiografia-cartofului
Tema: Această ediție a emisiunii se poate considera un drept la replică al cultivatorilor de cartof din România, în urma articolelor presei generaliste pe subiectul “cartofului otrăvit”.
Romului Oprea este președintele Federatiei Naționale a Cartofului din România și are argumente în combaterea acestor afirmații.
Fermierii noştri folosesc doar circa 25% din cantităţile medii de îngrăşăminte şi produse pentru protecţia plantelor folosite de fermierii din UE. Cum vede fermierul Szocs Jozsef, situația Green Dealul-lui de la nivelul plantației de cartof? Grija domniei sale este pentru substanțele ce se scot de la utilizare. Cum răspunde compania Corteva acestei provocări - aflăm de la Adrian Teban, specialistul companiei.

Vinul se povestește, via se îngrijește

Data difuzării: 8 martie 2020
Emisiune-10-2020---Vinul-se-povesteste-via-se-ingrijeste
Tema: Un vin bun, dezleagă limba și unește oameni. Un vin bun se obține greu. Via, se îngrijește și se trateză fără prea mult "stat pe gânduri", iar deciziile luate de un viticultor trebuie să fie rapide.
E clar, o vie nu se poate îngriji cu produsele unei singure companii sau “ fără tratamente" , spune Vasile Lungu viticultor, proprietar al Cramei Hermeziu din Iași. Rapiditatea în livrări, este un atu al oricărei companii, spune Gheorghe Pinca, directorul general al companiei Agricover, deoarece “Agricultura nu așteaptă livrări întârziate". Titaniul și siliciul sunt 2 elemente ce apar în schemele de tratament, introduse în portofoliu Agricover, în exclusivitate, de la compania Intermag. Tytanit și Optysil explicate aici de Sebastian Țuț.

Lecția americană

Data difuzării: 1 martie 2020
Emisiune-9-2020---Lectia-americana
Tema: Fermierilor români le place să se uite în alte curți și să compare mereu experiența și rezultatele altora. Nimic greșit! Acum au oportunitatea de a se uita în curtea unui fermier american - Trey Hill, în discuția despre diferențele de cultivare a terenurilor în SUA, față de Europa, atât din punct de vedere legislativ cât și practica zilnică, însoțind ediția cu comentariile Mariei Cîrjă, director de marketing Corteva Agroscience.

Mândru că sunt fermier, partea 2

Data difuzării: 23 februarie 2020
Emisiune-8-2020---Mandru-ca-sunt-fermier-parrtea-2
Tema: Congresul APPR a fost atât de dens încât a meritat realizarea și celei de a doua ediții a emisiunii Euroferma alături de subiectele prezentate pe 6 februarie.
În această ediție am vorbit cu Arnaud Perrein, Alina Crețu, Liviu Bălănici și Maria Cîrjă.

Mândru că sunt fermier

Data difuzării: 16 februarie 2020
Emisiune-7-2020---Mandru-ca-sunt-fermier
Tema: În fiecare an, cea mai activă asociație de fermieri - APPR, organizează un congres în care aduc noutăți despre cultura porumbului dar și decernează premiile pentru cele mai mari producții obținute în tehnologia cu irigație și fără irigație. Anul acesta, plusul acestui eveniment de anvergură a fost organizarea unui campionat de fotbal al fermierilor.

Tehnologie profitabilă

Data difuzării: 9 februarie 2020
Emisiune-6-2020---Tehnologie-profitabila
Tema: Cu ani în urmă am început suita emisiunilor despre afaceri de familie care persistă în agricultură pe mai multe generații. Astăzi a venit rândul unei noi familii: CALVO. Ei sunt la a treia generație de administrare a afacerii numite OVLAC, în Spania și au viitorul asigurat în producerea de utilaje de prelucrare a solului.

Precizia, mai aproape

Data difuzării: 2 februarie 2020
Emisiune-5-2020---Precizia-mai-aproape
Tema: De aproape un an vorbim intens despre agricultura de precizie și de digitalizare. Astăzi a venit momentul ca Alcedo, cel mai experimentat distribuitor de inputuri - care împlinește 30 de ani de activitate - să introducă în portofoliu serviciile de digitalizare de la Vantage.

Bursa profitabilității

Data difuzării: 26 ianuarie 2020
Emisiune-4-2020---Bursa-profitabilitatii
Tema: Un nou început de an calendaristic aduce noi speranțe și planuri pentru fermieri. Acest gând l-a avut și BASF când a organizat evenimentele de iarnă sub tema bursei de profitabilitate pentru culturile majore din România. Alături de Livio Tedeschi - responsabil BASF pentru Europa de Est, Mircea Chetrone - director de marketing BASF România, Silviu Roșca și Marius Stanciu am descoperit planurile de viitor ale producătorului german.

A fi sau a nu fi în cooperativă

Data difuzării: 19 ianuarie 2020
Emisiune-3-2020---A-fi-sau-a-nu-fi-in-cooperativa
Tema: Câte din asociațiile/cooperativele înființate până la această dată, rezistă? Cooperativa Dobrogea Sud împlinește 10 ani de existentă. Ce avantaje sunt pentru membrii săi, ne răspunde Ionuț Lungoci - directorul executiv al cooperativei, alături de Nicolae Sofone - președintele acesteia încă de la înființare.
Media de vârstă în cooperativă este de 45 de ani și este în scădere, dar toți au nevoie de experiența de peste 50 de ani, din câmp, a agronomului Mircea Bulea, pensionar, dar activ sfătuitor al membrilor cooperatiști.
După ce a fost gazda unei cunoscute emisiuni pe PRO TV, Nea Rață, pare mulțumit și fericit cu meseria de fermier.

După 20 de ani

Data difuzării: 12 ianuarie 2020
Emisiune-2-2020---Dupa-20-de-ani
Tema: La final de an 2019, Serv Class, dealerul Claas pentru partea de est a țării a avut două motive să adune fermierii și partenerii: împlinirea a 20 de ani de activitate și inaugurarea unui nou punct de lucru, în apropiere de Iași. Am discutat cu această ocazie cu Cătălin Gruia și Reudiger Claas despre afacerile de familie și modelul de succes al acestora iar cu fermierul Aurel Placinschi, care este locul Serv Class în afacerea sa.

Angajamente la început de an

Data difuzării: 5 ianuarie 2020
Emisiune-1-2020---Angajamente-la-inceput-de-an
Tema: Prima ediție din acest an a emisiunii Euroferma vă aduce mai aproape oamenii care reprezintă noua companie Agrii: Monalisa Ungureanu, Gheorghe Zăhoi, Valerian Iștoc. Rubrica “E vremea mașinilor” este dedicată lucrărilor de service și întreținere a utilajelor, care se efectuează în această perioadă a anului, alături de oamenii companiei Proinvest.
Stacks Image 140

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 141
Mai multe detalii

Parteneri Media

Stacks Image 142
Stacks Image 143
Stacks Image 144
Stacks Image 145