Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 835
Informații utile
Stacks Image 836
Vremea
Stacks Image 837
Curs valutar
Newsletter
Stacks Image 838
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
Pioneer
BASF
Saaten Union
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 839

Emisiuni Euroferma

Emisiunea Euroferma este difuzată pe canalele de televiziune Național 24 Plus și Favorit TV.
Stacks Image 840
Stacks Image 841
Stacks Image 842
Difuzare
Reluare
Difuzare duminica la ora 15:15.
Reluare luni la ora 08:30.
Reluare sâmbăta la ora 08:30.
Difuzare duminica la ora 13:30.
Reluare luni la ora 13:00.
Reluare sâmbăta la ora 12:00
Selectati mai jos anul, apoi dați clic pe imagine pentru a urmări emisiunea. Vizionare plăcută!
Stacks Image 843
Emisiuni 2020
Stacks Image 844
Emisiuni anterioare
Stacks Image 845
Emisiuni 2019

Ediție de sărbătoare

Data difuzării: 31 decembrie 2010
Tema: La cumpăna dintre ani, în această ediție de sărbătoare, ne vom destinde și glumi pe teme din agricultură și nu numai.
Euroferma vă urează un an nou fericit, plin de împliniri. La mulți ani!

Depozitarea cartofilor

Data difuzării: 10 octombrie 2010
Tema: Sisteme de depozitare a cartofilor - importanța și necesitatea acestora. Vă prezentăm astăzi două cazuri diferite: un investitor străin în România, proiect realizat prin programul SAPARD și proiectul unui grup de producători realizat prin măsura 123. Sisteme moderne de sortare, ambalare și depozitare a cartofilor.

Fermierul român în Austria - Laptele în școli - Consumați lapte sigur!

Data difuzării: 12 septembrie 2010
Tema: Fermierii români în vizită în Austria. Comparații între producție, subvenții, utilaje și condițiile de lucru din Austria și cele din România. Reporter special - Monika Puiu.
Singurul program funcțional pentru școli Laptele și cornul.
Campania de informare a consumatorului cu privire la calitatea laptelui, ambalaje ce asigură o păstrare sigură a acestuia și beneficiile aduse de consumul de lapte - interviu cu domnul Ioan Dîrzu, Președinte APRIL.

Haute culture - Consumați lapte sigur!

Data difuzării: 29 august 2010
Tema: Ce legătură există între agricultură și prezentarea de modă? Aparent nici una. Dar iată ca BASF a organizat la Galati o prezentare de modă cu ocazia lansării noului produs pentru rapița de toamnă - Caramba Turbo. Cei prezenți au admirat deopotrivă atât noile tehnologii cât și fotomodelele elegante.
Campania de informare a consumatorului cu privire la calitatea laptelui, ambalaje ce asigură o păstrare sigură a acestuia și beneficiile aduse de consumul de lapte.

Râsu' plânsu' în agricultură - Consumați lapte sigur!

Data difuzării: 15 august 2010
Tema: O altfel de emisiune Euroferma. Pentru că doar lucrurile de care poți râde pot fi luate în serios. Teme de actualitate din agricultura românească: pensiile agricultorilor, pământul nelucrat, credite agricole, flacăra violetă. Răspund întrebărilor George Ostroveanu - redactor șef Adevăratul Profitul Agricol, Dimitrie Muscă, Daniel Botănoiu și Viorel Matei.
Campania de informare a consumatorului cu privire la calitatea laptelui, ambalaje ce asigură o păstrare sigură a acestuia și beneficiile aduse de consumul de lapte.

Pornind de la nimic ...

Data difuzării: 1 august 2010
Tema: O emisiune care propune ca eventuală alternativă pentru România creșterea rasei de vaci Angus. O rasă a cărei carne are cerere mare la export. Iată că un grup de elvețieni au făcut o afacere din asta. Și au ales România ca locație de desfășurare a afacerii. Aflați în această emisiune de ce au ales România, avantaje și detalii privind creșterea rasei Angus - una dintre cele mai populare rase de carne din lume.

Rapița - boli și dăunători

Data difuzării: 20 iunie 2010
Tema: În această emisiune continuăm să vă oferim informații utile cu privire la cultura de rapiță. Aceasta este o cultură tehnică și prin urmare, avem nevoie de sfatul specialiștilor pentru a obține profitabilitate maximă.
Vorbim astăzi despre bolile și dăunătorii ce pot afecta cultura de rapiță.

Rapița de la A la Z

Data difuzării: 23 mai 2010
Tema: În ultimii 5 ani, rapița s-a dovedit a fi o cultură foarte profitabilă. Informații oferite de specialiști în domeniu privind rentabilitatea, tehnologia și toate aspectele importante pentru obținerea unei culturi ce poate aduce profit.

Forme de asociere

Data difuzării: 25 aprilie 2010
Tema: Informații generale privind formele de asociere. Motivele pentru care se asociază sau nu agricultorii din România. Interviuri cu specialiști, autorități și oameni de presă din domeniul agricol.

Noutăți în domeniul agricol - Matematica și agricultura

Data difuzării: 11 aprilie 2010
Tema: Noutăți pentru anul 2010 de la Fondul de Garantare a Creditului Rural. Un nou îngrăsământ foliar pe bază de azot. Agricast - program online de prognoză meteo pentru agricultură. Metode și modele matematice aplicate în agricultură.

Semințe, porumb și federație Franța

Tema: Franța este astăzi cel mai mare producător de semințe din Europa. Sistemul de asociere a fermierilor francezi, metodele prin care aceștia reușesc să obțină performanțe și profit. Putem învăța și noi de la alții?

Apicultură și eco-agricultură

Tema: Cea de a doua ediție a Târgului de Miere - București. Producția și consumul de miere din România. Efectele benefice și terapeutice ale produselor apicole. Salonul destinat agriculturii ecologice.

Progresul în agricultură

Tema: Ediția de toamnă a FARM PROGRESS 2009, eveniment desfășurat la Brăila. Hibrizi noi ce se adaptează condițiilor climatice ale României. Prezentare de loturi demonstrative.

Ferma pentru copii

Tema: În 1992 Organizația Umanitară Concordia a transformat o fostă fermă de animale, amplasată la 80 de km de București, într-o fermă pentru copii abandonați. Căsuțe cochete, grădină, teren arabil, sere, brutărie și tâmplărie. Copii care muncesc și trăiesc într-un mediu sănătos, copii ce pot deveni agricultorii de mâine.

Fermă de vaci melomane - Utilaje pentru zootehnie

Tema: Un fermier pasionat de creșterea vacilor. Un fermier care ne spune că apa, lumina, hrana, confortul și muzica dau împreună calitatea laptelui. Utilaje performante pentru zootehnie.

Piscicultură - Sturioni

Tema: Stația de reproducere a sturionilor Isaccea. Pentru cei ce doresc să înceapă o afacere în acest domeniu, aici este începutul. Totul despre creșterea sturionilor. Rețeta emisiunii.

Păsări de rasă

Tema: Informații despre creșterea păsărilor de rasă. Avantajele creșterii păsărilor de rasă. De ce să creștem păsări de rasă? Este aceasta o afacere profitabilă? Expoziția de păsări de rasă de la Breaza.

Biodiesel

Tema: Ce este biodieselul? Ce sunt biocombustibilii? Sunt biocombustibilii o soluție pentru ieșirea din criza energetică? Vizită la fabrica de biodiesel de la Fundulea. Utilaje ce folosesc biodiesel.

Creșterea vacilor

Tema: Fermă de vaci de la Drăgoiești, județul Ialomița. Problemele crescătorilor de vaci privind furajele, angajații, desfacerea laptelui. Accesare fonduri. Negocierea prețului laptelui. Interviu cu reprezentantul APRIL.

Cultură de afini

Tema: Stațiunea de cercetare pomicolă de la Bilcești, județul Argeș. Aici se află una dintre cele mai vechi plantații de afini din România. Este cultura de afini profitabilă? Informații complete despre rentabilitate, utilaje și tehnologia de cultivare a afinilor.

Pensiune agroturistică

Tema: În localitatea Pietroasele din județul Buzău, familia Roșca a construit o pensiune agroturistică inedită - La Butoaie. O afacere de familie făcută cu suflet. Aflăm în această emisiune întreaga poveste a construirii acestei pensiuni și planurile de viitor ale familiei Roșca.

Fermă de melci

Tema: Secretele reușitei unei ferme de creștere a melcilor din comuna Teliu, județul Brașov. Tehnologia de creștere a melocilor de la A la Z. Fabrică de procesare a cărnii de melc.

Totul despre cultivarea ciupercilor - partea 2

Tema: Partea a doua a emisiunii dedicate cultivării ciupercilor. Informații utile privind depozitarea, transportul și comercializarea ciuoercilor. Programe de finanțare și fonduri europene. Rețeta emisiunii.

Totul despre cultivarea ciupercilor - partea 1

Tema: Totul despre cultura și creșterea ciupercilor! Care este valoarea investiției inițiale? Ce tehnologie folosim pentru a obține profit maxim? Ce fonduri putem accesa? Răspunsurile la aceste întrebări le primim de specialiști în domeniu.
Stacks Image 846

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!

Parteneri Media

Stacks Image 848
Stacks Image 849
Stacks Image 850
Stacks Image 851