Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Agrii Romania: Pregătirea și întreținerea echipamentelor de stropit

blogEntryTopperÎn perioada imediat următoare se va intra la efectuarea tratamentelor în câmp, și aici vorbim atât de aplicarea erbicidelor cât și a fungicidelor și insecticidelor.

La fiecare început de sezon trebuie efectuată calibrarea echipamentului pentru a se asigura aplicarea dozei corespunzătoare – în acest fel tratamentele se vor efectua în condiții de siguranță și eficacitate.
Echipamentul de stropit trebuie curățat după fiecare utilizare. Curățarea trebuie efectuată atât la interior cât și la exterior. Curățarea echipamentului pentru stropit se poate face în fermă într-un loc special amenajat sau pe câmp, dar în locuri diferite de fiecare dată, pentru a evita poluarea punctuală.
Dacă spălarea se efectuează în fermă, apa reziduală trebuie să fie colectată și tratată sau eliminată în mod responsabil. Este interzis ca apa de spălare să fie deversată în sistemul de canalizare sau în apele de suprafață.

Pentru a asigura o curățare corespunzătoare a echipamentului de stropit și a componentelor sale recomandăm utilizarea produsului special conceput, INVICTUS.

Avantajele utilizării INVICTUS?
• Se evită riscurile de fitotoxicitate când se trece de la o cultură la alta;
• Se menține o calitate bună a pulverizării;
• Reduce uzura și asigură o durată mai lungă de funcționare a echipamentului de stropit;
• Ideal pentru spălarea componentelor mobile;
• Nu oxidează și nu afectează echipamentul și componentele sale;
• Se poate utiliza pentru spălarea exterioară a utilajului.

Caracteristicile produsului:
INVICTUS este eficient împotriva oricărei soluții (inclusiv produse uleioase) și împotriva oricărei substanțe active fitosanitare: erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de creștere, îngrășăminte foliare.
Este un produs multifuncțional utilizat pentru ansamblul de utilaje agricole (tractor, echipament de stropit, piese mecanice). Are efect anti-colmatare (pentru duze și filtre), antidepunere și de lustruire pentru părțile exterioare. Folosit cu regularitate, INVICTUS conferă longevitate utilajului agricol!
Pentru mai multe detalii referitoare la utilizarea produsului INVICTUS contactați reprezentanții de vânzări AGRII: https://agrii.ro/contact/.

Dr. Valerian IȘTOC
Business Development Director Agrii România

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus