Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

ProCredit Bank finanţează integral proiectele de investiţii ale IMM-urilor, prin "Creditul de investiţii"

roni-1
ProCredit Bank oferă întreprinderilor mici şi mijlocii, inclusiv celor cu activitate în agricultură, o soluţie care permite finanţarea integrală a proiectului de investiţii, întrucât banca nu solicită obligatoriu contribuţia proprie a clientului, informează, luni, ProCredit Bank.

Potrivit sursei citate, în perioada 9 mai - 30 septembrie, analiza dosarului de credit al clientului este efectuată gratuit de ProCredit Bank.
Creditul de investiţii de la ProCredit Bank se poate acorda pe cea mai mare perioadă de finanţare din piaţă în acest moment, putând avea o maturitate de până la 15 ani pentru imobile şi de până la 10 ani pentru echipamente, ceea ce oferă întreprinderilor mici şi mijlocii o flexibilitate sporită în gestionarea activităţii financiare, se precizează în comunicatul citat. În acest sens, planul de rambursare este adaptat specificului activităţii respectivei întreprinderi, clienţii putând opta pentru o perioadă de graţie de până la 12 luni şi/sau pentru plata unor rate inegale, în funcţie de sezonalitatea afacerii.
Oferta este valabilă atât pentru clienţii recurenţi ai băncii, cât şi pentru clienţii noi, acoperind inclusiv refinanţarea creditelor de investiţii obţinute de la alte instituţii financiare. Garanţiile solicitate sunt flexibile, prin colaborarea cu FNGCIMM.
În plus, în perioada campaniei, clienţii noi ai băncii beneficiază de o ofertă financiară avantajoasă, în sensul în care creditul de investiţii poate fi accesat cu un comision de acordare de 0,5%, în condiţiile în care aceştia optează şi pentru activarea pachetului de servicii bancare ProActiv IMM, o soluţie pentru tranzacţiile curente ale IMM-urilor, cu un cost lunar fix avantajos, valabil până la 31 decembrie 2014.
Costul lunar fix, care, în funcţie de mărimea afacerii, este cuprins între 50 şi 250 lei, acoperă comisioanele pentru plăţile naţionale mai mici de 50.000 lei, ordonate în regim normal, comisionul de administrare pentru serviciul de Internet Banking - ProB@nking Plus, comisionul pentru serviciul InfoSMS, prin care clienţii primesc zilnic informaţii despre biletele la ordin şi CEC-urile scadente la plată. În plus, deschiderea şi administrarea contului curent este gratuită.

ProCredit Bank oferă servicii complete şi este orientată spre dezvoltare.
Banca a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat între instituţii financiare de renume internaţional, cum ar fi: BERD, IFC - Membră a Grupului Băncii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germană de investiţii) şi IPC.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus