Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Tradecorp – Rovensa Next prezintă Biimore, Biostimulantul Ultra-Eficient conceput să ReEvoluționeze segmentul de piață al biostimulanților

blogEntryTopperPe 18 Mai, 2023 Tradecorp – Rovensa Next, expert în biostimulare și nutriție durabilă a culturilor, lansează Biimore, Biostimulantul Ultra-Eficient obținut dintr-un proces exclusiv, sustenabil de fermentare a plantelor, care plasează compania în primele poziții globale ale inovației și sustenabilității.

Biimore, care este special conceput pentru a lansa o ReEvoluție în agricultură, este considerat a fi un progres major pe piața biostimulantelor în comparație cu alte produse. Este o soluție unică, exclusivă, extrem de durabilă, care a fost utilizată în mai mult de 100 de studii pe teren pe diferite culturi din întreaga lume, dovedind că combinația a peste 200 de ingrediente bioactive este responsabilă pentru eficacitatea ridicată a acestuia la doze ultra-reduse.
Această descoperire fără precedent plasează Tradecorp în fruntea industriei microorganismelor și face un punct de referință în biostimulare la nivel mondial. Cu acest nou produs, Tradecorp continuă să își consolideze portofoliul de produse de nouă generație, durabile, bazate pe compuși primari și secundari care sunt obținuți din surse naturale.
În conformitate cu angajamentul companiei față de cultivatorii săi, această nouă lansare marchează un punct de cotitură în industrie, oferind fermierilor șansa de a produce mai mult cu mai puțin, deoarece "o parte din responsabilitatea noastră este de a ajuta cultivatorii să producă ceea ce piețele cer privind calitatea, randamentul și sustenabilitatea, răspunzând în același timp tendințelor pieței", a declarat Jorge Aguilar, Director de marketing global la Tradecorp. "După ani de cercetare și dezvoltare, lansăm Biimore, biostimulantul ultra-eficient care este cu adevărat funcțional în doze ultra-reduse, datorită efectului sinergic a peste 200 de biosubstanțe și care a fost testat în peste 25 de tipuri de culturi din întreaga lume, prezentând rezultate remarcabile care consolidează fără îndoială performanța excelentă a culturilor și diferențierea pieței", a adăugat el.
Strategia de dezvoltare a Tradecorp se concentrează pe tehnici avansate, cum ar fi genomica și transcriptomica, pentru a răspunde evoluției pieței și cerințelor cultivatorilor. Echipele de cercetare și dezvoltare ale Tradecorp includ grupuri de specialiști situate în centre de cercetare de referință și universități de mare prestigiu din întreaga lume. José Nolasco, directorul de inovare și strategie al companiei, a explicat că "lucrăm cu tehnologii care au efecte biostimulante asupra etapelor de dezvoltare și creștere a fructelor, îmbunătățind randamentele și parametrii de calitate a recoltei cu rezultate agronomice fantastice la doze foarte mici".
Biimore este acum înregistrat în UE în temeiul Regulamentului 2019/1009 UE privind produsele fertilizante și va purta marca CE.
Această certificare reprezintă o garanție pentru clienți că regulile și procesele Tradecorp respectă standardele de reglementare europene, îndeplinind angajamentul nostru de a proteja sănătatea oamenilor și de a conserva mediul, devenind în același timp cel mai bun partener pentru industrie, fermieri, distribuitori, furnizori și toate părțile interesate, în ceea ce privește calitatea, cantitatea și durabilitatea.

Biimore, Biostimulantul Ultra-Eficient

Biimore are un mod de acțiune ultra-eficient, care necesită doar doze extrem de mici, variind de la 25 – 200 ml /ha pe aplicare, în funcție de cultură și care este de 10 – 40 de ori mai mic decât cantitățile recomandate în mod normal pentru alte biostimulante.
Motivul din spatele ultra-eficienței Biimore este combinația sa exclusivă de compuși primari și secundari, inclusiv aminoacizi L-α, vitamine, zaharuri și urme de alți compuși naturali. Niciun alt produs de pe piață nu este capabil să reproducă amprenta unică a Biimore.
Cercetările privind randamentul au arătat cum o doză ultra-mică de Biimore este suficientă pentru a elibera potențialul culturilor, obținând recolte de cea mai bună calitate și productivitate maximă. Unele exemple de studii de caz includ culturile de tomate cherry, care și-au crescut greutatea fructelor cu 14% și randamentul cu 12%; citrice cu o creștere de 19% a greutății fructelor și o creștere de 10% a randamentului și piersici cu o creștere de 7% a greutății fructelor și o creștere de 4% a randamentului. Între timp, strugurii de masă au crescut cu 16%, iar pepenii cu 28%.
Pentru a profita din plin de acest biostimulant ultra-eficient, Tradecorp recomandă aplicarea acestuia pentru a spori dezvoltarea fructelor în culturile horticole, pomi fructiferi și pre-înflorire în culturile de leguminoase.

Un proces de producție exclusiv, extrem de durabil

În plus, Biimore este realizat printr-un proces unic de producție al Tradecorp, folosind tehnologie exclusivă care este rezultatul unei combinații speciale a unei tulpini de Corynebacterium glutamicum, o sursă de hrană complexă și durabilă derivată din melasă de tip trestie de zahăr A, care interacționează pentru a crea acest produs excepțional.
Procesul de fabricație al Biimore implică aplicarea precisă a unor factori precum pH-ul, timpul, temperatura și lumina pentru a controla fermentația. Potrivit Tradecorp, orice variație minimă ar transforma acest biostimulant într-un produs complet diferit.

Despre Tradecorp
Tradecorp, o uncompanie Rovensa Next, este un reper global în biostimularea și nutriția durabilă a culturilor de specialitate, avînd în curs de dezvoltare și producție, soluții inovatoare ce sunt comercializate în peste 60 de țări din întreaga lume. Tradecorp oferă un portofoliu cuprinzător de produse premium adaptate la nivel global condițiilor agronomice locale, care include soluții precum biostimulante, chelați și îngrășăminte foliare de precizie.
Achizițiile strategice recente, cum ar fi Microquimica, în Brazilia, și SDP, în Franța, au condus la o creștere fără precedent a companiei și la extinderea în continuare a portofoliului diferențiat al Tradecorp, prin încorporarea soluțiilor microbiologice, cum ar fi inoculanții și extractele bacteriene, precum și adjuvanți de ultimă generație.
www.biimore.com

Înapoi la știri


blog comments powered by Disqus