Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

AgroConcept lansează în România noua gamă New Holland T8 GENESIS® cu PLM Intelligence™ integrat

blogEntryTopperGenesis, cunoscut de fermieri ca și Seria 70, o celebră gamă de tractoare New Holland lansată în Europa în urmă cu 25 de ani, este asociat acum cu un nou concept de tractor, proiectat pentru agricultura modernă și în continuă schimbare a secolului 21.

• Echipat cu noua cotieră personalizabilă SideWinder™ Ultra și afișajul IntelliView™ 12
• Dispune de cele mai avansate soluții de management PLM Intelligence™, complet integrate
• Motor Cursor 9 ce respectă normele de poluare Stage V cu ajutorul tehnologiei ECOBlue™ HI-eSCR2, fără a fi nevoie de întreținere
• Nou în gamă, primul tractor din gama T8 cu putere nominală de 400 CP și transmisie Full Power Shift - T8.435 UltraCommand™

Noul T8 Genesis cu PLM Intelligence™ este primul tractor de pe piață care integrează complet platforma digitală New Holland PLM Intelligence™ pentru agricultura de precizie. Platforma este proiectată intern, oferind clienților și distribuitorilor un nou nivel de productivitate.
Prin această inovație, tractorul se poate adapta automat la solicitările individuale ale fiecărui fermier. Dispune de conectivitate avansată atât între operator şi proprietar, cât și între tehnicianul de service şi operatorul tractorului. Fermierul are astfel de un suport constant și reduce considerabil timpii morți și costurile.
Datorită sistemului ISOBUS clasa III este facilitată și o mult mai eficientă utilizare a tractorului în tandem cu utilajul din spatele său, operatorul având posibilitatea să controleze automat viteza de deplasare a tractorului, pentru a menține totul la capacitatea maximă de lucru.
Cabina a fost, de asemenea, complet redesenată, ca răspuns la cererile clienților din lumea întreagă. Cu ajutorul noii cotiere Side Winder Ultra™ și a ecranului IntelliView™ 12, ambele intuitive, cabina este acum personalizabilă în funcție de cerințele specifice ale utilizatorului.

Cotiera SideWinder™ Ultra și afișajul IntelliView™ 12

Dotat cu funcții și tehnologii noi, noul T8 asigură operatorului o experiență de condus facilă și ireproșabilă.
Toate comenzile principale sunt grupate pe cotiera SideWinder™: accelerație, transmisie și sistem hidraulic. Proiectată ergonomic, asigură acces la rapid la toate funcțiile, inclusiv cele mai avansate. De la comenzile „centralizate” pentru controlul media și climatic la comenzile ridicătorului și tastele de comandă rapidă care permit navigarea cu o singură atingere și până la meniurile de reglare.
11 butoane personalizabile pot fi localizate în poziții strategice: unul pe maneta multifuncțională, două pe joystick, două pe panoul principal, patru pe panoul posterior şi unul sau două pe panoul accelerației/transmisiei.
Cotiera este reglabilă și poate fi mutată în poziția dorită de operator cu ajutorul a două manete manuale care o reglează atât în poziție verticală cât și în poziție orizontală.
Comenzile cuplelor hidraulice pot fi alocate butoanelor sau joystick-ului la alegerea operatorului, iar setările individuale ale tractorului pot fi salvate în funcție de numele echipamentului și reutilizate la revenirea pe același utilaj.
Noua structură a cabinei, cu patru stâlpi, asigură o vizibilitate maximă, îmbunătățită de camerele video plasate strategic în jurul tractorului, facilitând trecerea ușoară de pe câmp pe drumurile aglomerate, chiar și cu un utilaj atașat.
Afișajul InfoView™ este poziționat direct în fața volanului și funcționează ca o planșă de bord care permite vizualizarea imediată a principalilor parametrii operaționali ai utilajului, printre care turații motor, viteză de înaintare, treaptă de viteză cuplată dar și cameră video frontală.
Luminile de lucru cu LED, cu acoperire 360⁰, oferă un nivel de iluminare similar celui de pe un stadion, oferind operatorului cu până la 30% mai multă lumină vizibilă.

Soluții de management PLM Intelligence™

Soluțiile inovatoare se extind și dincolo de cabină, prin integrarea completă a platformei inteligente PLM New Holland și utilizarea aplicației MyPLM™ Connect și a opțiunii de Data Sharing.
Folosind o interfață de utilizare similară tabletelor, fermierul este capabil să analizeze și să partajeze date, totul cu sprijinul direct, interconectat, al dealerului.
Gestionarea și utilizarea utilajului sunt îmbunătățite prin intermediul New Holland IntelliView Connect, ce permite accesul la monitor și asistența de la distanță.
Actualizarea software-ului sistemului de operare PLM Intelligence se face tot de la distanță, ca în cazul unui smartphone.
New Holland IntelliView Connect permite managerului fermei și dealerului să vizualizeze de la distanță afișajul IntelliView 12 și să monitorizeze performanța tractorului T8 în timp real, asigurând productivitate și reducând timpii morți.
Dealerii New Holland își pot administra proactiv flota de clienți, identificând cerințele de întreținere mai aproape de intervalul de service și reducând timpul de călătorie.

Respectarea normei de poluare Stage V cu motorul Cursor 9 și tehnologia ECOBlue™ HI-eSCR2, fără întreținere

Motoarele FPT Industrial Cursor 9 de 8,7 litri, dotate cu tehnologie ECOBlue™ HI-eSCR2 (High Efficiency Selective Catalytic Reduction – reducere selectiv catalitică), continuă să definească standardele în ceea ce privește performanțele, fiabilitatea și eficiența motoarelor, respectând în același timp cele mai recente norme Stage V privind emisiile. Consumul de combustibil este de asemenea printre cele mai reduse, iar frecvența de doar 600 de ore a intervalelor de întreținere este un argument hotărâtor.

T8.435 Ultra Command™ se alătură gamei New Holland T8

Gama Genesis include și un nou model de tractor full-powershift de 400 CP. Acest nou powershift are o transmisie de viteză 21Fx5R și va fi disponibil numai pe modelul de vârf T8.435 Ultra Command™, atât în versiunea cu roți, cât și în cea SmartTrax™, cu șenile.
Clienții își pot alege astfel nivelul de putere cel mai potrivit pentru activitățile lor: Ultra Command full-powershift pentru proiecte grele, pe câmp sau Auto Command™ pentru activități de viteză și transport.

Înapoi la știri


blog comments powered by Disqus