Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

NETagro: Marea Extragere - “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2020

blogEntryTopperCea de a treia ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fitofarmaciilor - “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2020 - s-a încheiat vineri, 13 noiembrie, prin extragerea câștigătorilor, ce a fost transmisă în direct atât în mediul on-line, cât și tv.

NETagro este o companie distribuitoare de inputuri pentru agricultură, cu capital 100% românesc, activă pe piața de profil din România din 2006. În cei 14 ani de activitate, compania a înregistrat o creștere progresivă, alături de colaboratorii săi. Astfel, unul dintre dezideratele NETagro a devenit acela de a contribui concret la creșterea la fel de organică a afacerilor colaboratorilor săi.
“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este o inițiativă NETagro de a sprijini afacerile mici și mijlocii din domeniu, nu numai prin premii atractive, ci mai ales prin încurajarea colaboratorilor săi de a face previziuni, de a-și asigura stocurile și de a face un salt îndrăzneț în afacerile pe care le conduc.
Finalul acestei campanii dedicate fitofarmaciilor a adus norocoșilor câștigători, prin tragere la sorți, trei vouchere în valoare de 5.000 Ron fiecare, iar marelui câștigător un autoturism Skoda Octavia.

Câștigătorii celor 3 vouchere “Punem Afacerile Românești în Mișcare!” 2020 sunt:
• SC PLANTECO-AGRO SRL - reprezentant Popovici Paul
• SC ECO-PLANT SRL - reprezentant Cristian Pomparău
• SC AGROCHIM ARGEȘ SRL - reprezentant Melania Tudora

Marele Premiu, un autoturism Skoda Octavia, a fost câștigat de SC VITAPLANT SRL, reprezentant Doina Dragomir.
Felicitări câștigătorilor!
Dorim să felicităm toți participanții la concurs pentru un an plin de provocări, pe care împreună le-am depășit cu succes.

“Punem Afacerile Românești în Mișcare!” este un proiect ambițios, pe care, cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să-l transformăm în tradiție. În acest sens, vă așteptăm și în 2021, pentru un nou concurs, în care marele premiu va fi un autoturism SURPRIZĂ!
Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori, dar și reprezentanți ai presei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru suport și profesionalism.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus