Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Serv Class a lansat un nou punct de lucru la Vaslui

servclaas-1
Pe data de 13 iunie anul curent, dealerul Serv Class și-a extins rețeaua de lucru în județul Vaslui, la Muntenii de Jos, acoperind în acest fel o suprafață și mai mare în tendința de a fi mai aproape de fermieri, mai ales cu partea de service și piese de schimb pentru utilajele cele mai vândute de aceștia, combinele și tractoarele Claas.

Evenimentul de lansare a punctului de lucru a avut loc în zi de sărbătoare, lucru înțelept pentru cei care sunt primii in inima fermierilor, pentru că în acest mod s-au asigurat de prezența invitaților pe care și i-au dorit. Au participat la evenimentul de lansare oficialitățile locale, fermieri din județele limitrofe și întreaga echipa a familiei Claas din centrul de la Afumați.
Deși evenimentul a fost dedicat unor oameni puternici și care cu voință au reușit să duca business-urile proprii la succes, am remarcat un fior de emoție care a străbătut luările de cuvânt ale lui Cătălin Gruia, Radu Luigi si Eugen Popa. Cred că nu este întâmplător faptul că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la pornirea producției companiei Claas și deschiderea punctului de lucru la Vaslui în acest an aniversar. Lucrul cel mai important pe care l-am reținut prin deschiderea acestui punct de lucru este rapiditatea in service, deoarece singurul centru de service si piese de schimb pentru Moldova era la Braila. Primul client al Serv Class, fermierul Eugen Popa de la Bacau remarca “sunt ani buni de când eram nevoit să duc combinele la reparat până la Brăila. Am avut noroc totuși cu niște sufletiști cum sunt cei din familia Gruia care au fost alături de mine în cele mai complicate momente, iar seriozitatea și determinarea lor m-au convins să le rămân fidel încă de la deschiderea afacerii lor. Cred ca firma Claas din Germania a avut norocul ca în România să întâlnească niște specialiști, niște titani, niște împătimiți ai cunoașterii agriculturii, niște oameni cu coloană vertebrală și caracter deosebit și mai ales oameni de încredere în orice relație”.

Directorul general al centrului regional Claas, domnul Finn Petersen a subliniat în alocuțiunea sa o scurtă trecere în revistă a istoriei Claas în Romania, de la primele combine venite in anul 1968 la gospodăriile de stat, până la cele mai avansate tehnologii pe care le pune astăzi pe piață producătorul german.
Radu Luigi, directorul de vânzări și marketing al filialei românești a făcut o prezentare a istoriei familiei și companiei Claas iar, în oglindă Cătălin Gruia, directorul general Serv Class a prezentat dezvoltarea companiei de la înființare până în prezent.

Serv Class este dealer al mai multor mărci precum Maschio Gaspardo, Lemken, Amazone, Berthoud, Beinlich, dar cea mai mare cifră de afaceri o are cu producătorul german Claas.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus