Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Magiunul de prune Topoloveni va fi prezent pentru a şasea oară la "Săptămâna Verde", de la Berlin

magiun-1
Producătorul Sonimpex Topoloveni va prezenta, la International Green Week Berlin, pentru a şasea oară consecutiv, magiunul de prune Topoloveni, brand românesc, expus în premieră la expoziţia “Săptămâna Verde”, în 2008.

În perioada 17- 26 ianuarie 2014 are loc la Berlin (Germania) International Green Week (IGW) - Expoziţia Internaţională pentru Industrie Alimentară, Agricultură şi Horticultură. Magiunul de prune Topoloveni va fi prezent la standul României, pentru a şasea oară consecutiv, alături de alte produse româneşti. Este deja o tradiţie ca prima ieşire din an pe plan extern a brandului Magiun de prune Topoloveni să fie la expoziţia “Săptămâna Verde”, acesta fiind de fapt şi primul eveniment internaţional la care a fost prezentat magiunul, în anul 2008, arată producătorul, într-un comunicat.
“Este foarte important pentru noi să păstrăm tradiţia şi să fim consecvenţi, expoziţia de la Berlin fiind una dedicată consumatorilor, iar în ultimii şase ani magiunul de prune Topoloveni şi-a câştigat un public însemnat la acest eveniment internaţional. Anul acesta venim cu o surpriză pentru consumatorii de peste hotare, International Green Week fiind primul eveniment la care se poate cumpăra magiun de prune BIO. Produsul acesta l-am prezentat la Basel, în luna noiembrie, la Târgul Igeho, însă acela a fost un eveniment doar pentru degustări, dedicat HoReCa. Acum ajungem direct la consumatori şi mă bucur că prima ieşire de acest fel are loc la Berlin, Germania fiind o ţară cu o cultură aparte pentru tot ceea ce înseamnă alimentaţia BIO”, arată Bibiana Stanciulov, director general şi unic acţionar al Sonimpex Topoloveni.

International Green Week este cel mai mare târg din lume de produse alimentare, agricultură şi horticultură, anul acesta având loc cea de-a 79-a ediţie. IGW este şi locul de întâlnire în cadrului Forumului Global pentru Alimentaţie şi Agricultură (GFFA) la care participă 80 de miniştri ai agriculturii şi industriei alimentare din întrega lume. La IGW se vor regăsi de la produse alimentare internaţionale şi obiecte de lux, produse proaspete de toate tipurile, bere, vin şi băuturi spirtoase, fructe de mare, produse din carne, ceaiuri şi condimente, materiale de grădinărit, până la animale de companie.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus