Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

IPSO Agricultură: Lansare exclusivă a seriei limitate de stivuitoare telescopice din gama MANITOU NewAg

blogEntryTopperÎn anul 2021, Grupul Manitou a lansat o serie limitată din gama NewAG. Disponibilă în Europa, această serie limitată înglobează cele mai recente inovaţii.

Pentru fermierii care îşi doresc un utilaj personalizat, care să le ofere şi mai mult confort, Manitou a dezvoltat modelul MLT 737-130 PS+ Elite. Acest încărcător telescopic exclusiv are un design unic de culoare gri Volcano care simbolizează performanţa şi eficienţa în contrast cu roşu şi negru pentru a evidenţia un design special, “dinamic” şi pentru a sugera mişcarea constantă caracteristică. Pentru prima dată de la lansarea sa pe piaţă, această serie are un logo 3D cu semnătura NewAG pe uşă pentru ca fiecare utilizator să se bucure de o primire personalizată.

Confortul
Încărcătorul telescopic MLT 737-130 PS+ Elite este echipat cu scaun din piele cu suspensie de joasă frecvenţă care oferă un confort excelent şi reduce semnificativ vibraţiile pentru a proteja spatele operatorului. Volanul şi cotiera sunt, de asemenea, îmbrăcate în piele oferind interiorului cabinei un aspect de înaltă calitate.
Cele două camere SafeView, amplasate pe partea din dreapta şi în spatele maşinii, oferă siguranţă sporită şi mai multă comoditate pentru operator. Celelalte dotări din cabină includ un radio cu Bluetooth, USB, şi un ecran digital „Vision” pentru o vizibilitate mai mare a informaţiilor afişate în bord.

Performanța
Modelul dispune de un braţ cu suspensie Active CRC pentru a limita şocurile în timpul deplasării cu sarcină, protejând totodată componentele structurale ale braţului. Sistemul hidraulic inteligent, conceput pentru a spori productivitatea, asigură mişcări combinate și concomitente ale braţului pentru scuturarea cupei și revenirea în poziţia de încărcare.

Profitabilitatea
Blocarea hidraulică a ataşamentelor economiseşte timp pentru operator. Funcţia de acţionare hidraulică regenerativă permite coborârea braţului datorită gravitaţiei, ceea ce măreşte viteza mişcărilor brațului şi reduce consumul de combustibil. Această funcţie reduce, de asemenea, zgomotul, mai ales cel asociat cu utilizarea mecanismelor hidraulice. Luminile de lucru cu LED sunt instalate pe cabină, iar luminile de lucru de pe braţ şi farurile de fază lungă sunt tot cu LED.
Reprezentând între 15% şi 30% din timpul total de funcţionare, viteza de relanti implică costuri pentru utilizatori de aproximativ 10 euro pe oră. Această estimare ia în considerare cele trei componente principale ale Costului Total de Operare, respectiv consumul de combustibil, deprecierea/amortizarea maşinii şi întreţinerea. Pentru a limita aceste costuri, încărcătorul este echipat cu funcţia EcoStop. Aceasta opreşte automat motorul şi contorul timpului de funcţionare atunci când maşina este la relanti, asigurând astfel un consum de carburant redus.

Conectivitatea
Toate încărcătoarele Manitou noi sunt conectate și vin cu 2 ani de garanție inclusă. Utilajele Manitou sunt conectate pentru a vă oferi un set de informații relevante pentru a vă controla și monitoriza echipamentele în timp real.
• Toate datele despre utilaj sunt la îndemână în timp real: ai acces cu un singur clic la toate informațiile si o imagine de ansamblu care va facilita analiza și luarea deciziilor
• Poți contacta service-ul în orice moment prin intermediul aplicației, poți primi sfaturi de specialitate și asistență la distanță.
• Tehnicienii au acces în timp real la datele utilajelor Manitou pentru o mentenanță preventivă, reducând costurile totale și timpii de nefuncționare.
• Utilajele tale Manitou sunt sub control oriunde te-ai afla: monitorizare 24/7 (locație, stare de funcționare, deplasări, consum, alerte, prevenirea riscului de furt).
• Cu soluțiile conectate Manitou, deții controlul utilajului, folosind toate datele care sunt ușor de interpretat pentru decizii rapide care îți economisesc timp în fiecare zi.

Cu 133 de maşini produse, această serie limitată reflectă capacitatea Grupului Manitou de a oferi modele care sunt întotdeauna inovatoarea şi personalizate.

Scanează QR-codul și vezi video cu încărcătorul telescopic Manitou Limited Edition!

Pasted Graphic

Înapoi la știri


blog comments powered by Disqus