Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Bednar: Concepte structurale consacrate și inovații la cultivatoare cu discuri cu deschidere mare din seria SWIFTERDISC XE

blogEntryTopperPe măsură ce puterea tractoarelor crește, împreună cu cerințele privind gestionarea mai rapidă a operațiilor, la fel cresc și cerințele fermierilor privind utilajele cu deschidere mare. BEDNAR are succes în acest segment de mai mulți ani. Cultivatoarele cu discuri SWIFTERDISC XE se află pe piață de ceva timp și devin din ce în ce mai populare printre clienți; în comparație cu utilajele concurente, ele se disting prin multe soluții tehnice sau structurale interesante.

Am modernizat considerabil aceste utilaje pentru anul viitor și le-am dotat cu un nou tip de echipament, bazat pe experiența noastră operaţională practică. Pe lângă modelele actuale SWIFTERDISC XE, începând cu această toamnă vor fi disponibile noi modele SWIFTERDISC XE 2022.
Întoarcere mai rapidă la capăt de rând – nu este necesară ridicarea cadrelor laterale
Această metodă de întoarcere la capăt de rând este o noutate importantă la modelele SWIFTERDISC XE 2022. În comparație cu modelele iniţiale, numai secția de discuri este ridicată la întoarcerea la capăt de rând, iar cultivatorul cu discuri întoarce pe roțile de transport, roţile de sprijin și ruloul posterior. Această construcție elimină sarcina negativă pe cuplaj și eliberează tractorul când utilajul se află la capăt de rând. În plus, previne șocurile nedorite și face ca întregul proces de întoarcere la capăt de rând să fie mai rapid și mai confortabil.

O calitate mai bună a lucrării – paralelogramul ruloului posterior și roțile de sprijin din față
Utilajul este echipat acum cu roți duble de sprijin în partea din față, înaintea secției de discuri. Roțile de sprijin duble din față contribuie la stabilizarea cultivatorului la viteză mai mare. Rulourile posterioare au suferit, de asemenea, unele modificări. Acestea sunt acum echipate cu un paralelogram. Acest concept structural asigură faptul că, atunci când utilajul este echipat cu rulouri posterioare duble, cele două rulouri presează întotdeauna solul în mod uniform. Un mare avantaj este faptul că reglarea rulourilor posterioare pentru lucrare nu necesită mult timp.

Precizie maximă – trecere lină a nivelatorului
Cultivatorul cu discuri SWIFTERDISC XE este foarte popular și pentru cultivarea patului germinativ, în special în combinație cu discurile agresive „A” de diametru mai mic și nivelatorul bară de strivire frontal. Modelul SWIFTERDISC XE pentru 2022 oferă acum o cultivare uniformă a solului de către nivelator atunci când se schimbă secțiile laterale cu secția centrală a nivelatorului.

Lățime de lucru de până la 12,4 m – soluția ideală a sistemului CTF
Modelele 2022 ale cultivatorului SWIFTERDISC XE sunt disponibile cu două lățimi de lucru – 10 și 12,4 metri. Modelul mai mare este o opțiune ideală pentru agricultura cu trafic controlat (CTF), datorită lățimii sale de lucru. Cei 20 de centimetri suplimentari de pe fiecare parte contribuie la o suprapunere suficientă a trecerilor consecutive.

BEDNAR este un producător progresist de tehnologie agricolă
Compania este specializată în utilaje pentru cultivarea solului, semănat, fertilizare și tocarea resturilor vegetale. Datorită legăturii strânse cu întreprinderile agricole, compania BEDNAR este unul dintre cei mai inovatori producători de utilaje agricole, dezvoltând și producând maşini cu valoare adăugată ridicată pentru utilizatorul final. Aflați mai multe despre BEDNAR la www.bednar.com.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus