Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Corteva: Hibrizii de floarea soarelui Pioneer® - Performanță și Stabilitate demonstrate

blogEntryTopperFloarea soarelui este considerată de foarte mulți fermieri, pe bună dreptate, ca fiind cultura de siguranță ce face diferența în anii dificili, cu pluviometrie scazută.

Cu siguranță anul agricol 2022 a fost unul problematic, chiar dificil se poate spune, și totuși hibrizii Pioneer au demonstrat că pot face față în orice condiții, demonstrând performanță și stabilitate superioare competitorilor.

Un exemplu elocvent îl reprezintă testările RITAC APPR, unde P64LE162 a fost pe medie cel mai productiv hibrid în cele 4 locații de testare. De altfel, Pioneer este singura companie cu 3 hibrizi în top 10 producții, ceea ce demonstrează că intreg portofoliul este perfect adaptat condițiilor din țara noastră.
Topul este completat, pe lângă P64LE162 pe primul loc, de P64HE144 pe locul 5 și P64LE99 pe locul 7, practic toți cei 3 hibrizi ExpressSun® cu care compania Corteva a participat la aceste teste sunt clasați în primii 10, dovedind încă o dată, dacă mai era necesar, pretabilitatea hibrizilor Pioneer în condițiile din fermele din România.

Hibrizii ExpressSun® reprezintă soluția cea mai potrivită pentru a minimiza riscurile in cazul producției de floarea-soarelui.
Corteva Agriscience, prin brandul de seminte Pioneer® propune un sistem de soluții avansate care oferă fermierilor increderea că investițiile și culturile lor sunt optimizate.
Corteva continuă să își extindă gama de produse pe piața semințelor, venind cu noutăți în portofoliul de hibrizi Pioneer® care este îmbunătățit anual cu hibrizi cu performanțe de producție și adaptabilitate unice.

Andrei Ciocoiu
Category Marketing Manager Seeds, Corteva Agriscience RO & MD


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus