Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Comunicat de presă Limagrain România, FMC, Michelin & Titan Machinery

blogEntryTopper19 August 2021, în ferma Almos, compania Limagrain România va organiza unul dintre cele mai importante evenimente de agribusiness din această vară, unde vom avea ocazia de a întâlni fermierii cei mai importanți din zona Moldovei, dar și din județele din sud-estul României. Încercăm de fiecare dată să avem alături de noi parteneri din agribusiness pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fermierilor din România și împreună să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unor parteneriate de succes. Astăzi, suntem alături de parteneri extrem de importanți pentru piața de agribusiness: FMC, Michelin & Titan Machinery.

Tema acestui eveniment este legată de Agricultura de precizie și de soluțiile pe care cele 4 companii le propun fermierilor din România, pentru îmbunătățirea producției, dar și pentru optimizarea cât mai bună a pierderilor pe care le pot avea în fermă.
PROGRAMUL LG AGRILITY este o platformă digitală destinată exclusiv fermierilor din România pentru maximizarea profitului la hectar. agrility.Density este primul serviciu care se regăsește pe această platformă și vine în sprijinul fermierilor pentru alegerea unei densități optime de semănat a hibrizilor de porumb LG pentru fiecare zonă diferită din parcela dvs. De asemenea, agrility.Density are capacitatea de a alege cel mai potrivit hibrid din portofoliul Limagrain, pentru parcela respectivă, dar și cantitatea de sămânță necesară pentru suprafața pe care se dorește înființarea culturii de porumb.

Întrucât Michelin are o bogată experienţă în a răspunde exigenţelor din agricultura modernă, parteneriatul cu Limagrain a debutat natural încă de acum 4 ani de zile şi cu un obiectiv comun: ridicarea standardelor de productivitate pentru fermieri, prin dezvoltarea de soluţii tehnice complementare. În acest context, Michelin Romȃnia va prezenta, ȋn cadrul evenimentului, tehnologia revoluţionară MICHELIN ULTRAFLEX, care contribuie la creşterea profitabilităţii ȋn fermă, prin ȋmbunătăţirea productivităţii, conservarea solului fertil şi scăderea costurilor. Performanţele acestei tehnologii vor fi demonstrate prin două teste ce vor evidenţia avantajele anvelopelor MICHELIN Ultraflex legate de compactarea solului şi amprenta la sol, producătorul oferind fermierilor din toată lumea cele mai performante anvelope pentru agricultură.

FMC Agro România va susține o prezentare despre noua aplicație ARC™ FARM INTELLIGENCE, care este oferită gratuit fermierilor de către compania FMC, pentru monitorizarea dăunătorilor Ostrinia nubilalis și Helicoverpa armigera în culturile de porumb. Cu ajutorul aplicației digitale, Arc™ farm intelligence, puteți urmări online, în timp real, capturile celor două specii de dăunători din punctele de monitorizare amplasate pe întreg teritoriul țării. De asemenea, puteți primi alerte de tratament în momentul în care se înregistrează zbor intens al dăunătorilor și astfel veți eficientiza tratamentele fitosanitare din culturile dumneavoastră.

Titan Machinery este cel mai mare dealer autorizat din lume al Case IH și importatorul exclusiv în România pentru producătorii CASE IH și Väderstad. De peste 8 ani, Titan Machinery este pionier în dezvoltarea și aplicarea soluțiilor de Agricultură de Precizie, iar în acest an, este din nou alături de Limagrain în proiectele de Semănat cu Rată Variabilă. După un adevărat succes în aplicarea RVS la grâu, Titan Machinery a pus în valoare Semănatul Variabil la cultura de porumb prin cele mai performante utilaje și tehnologii din piață. Tandemul tractor Case IH PUMA 165 Stage V și semănătoarea de precizie Väderstad TEMPO TPT 6 a aplicat cu fidelitate Harta de Variație generată de serviciul LG AGRILITY pentru ferma Almos. Vă așteptăm la un eveniment inedit unde veți cunoaște în detaliu atât noua generație de tractoare inteligente AFS Connect, cât și particularitățile semănătorii deținatoare a 4 recorduri mondiale Väderstad TEMPO.
Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus