Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS va aduce un suflu nou la Agritechnica 2022

blogEntryTopperCu mai puțin de cinci luni înainte de deschiderea târgului Agritechnica, CLAAS își reconfirmă participarea și anunță detaliile inițiale. Standul se va muta din Hala 13 în Pavilioanele EXPO P32 - P35 și va avea un concept de expoziție complet reînnoit.

După amânarea deschiderii târgului Agritechnica din noiembrie 2021 pentru perioada 27 februarie - 5 martie 2022 din cauza pandemiei COVID-19, planurile pentru eveniment sunt acum în plină desfășurare, inclusiv la CLAAS. „Agritechnica este o platformă vitală pentru noi, pentru a comunica cu clienții și dealerii”, rezumă Jan-Hendrik Mohr, membru al Comitetului executiv al Grupului CLAAS. „În afară de aceasta, cel mai important târg internațional de utilaje agricole este absolut vital ca loc de adunare pentru reprezentanții acestui domeniu de activitate și un punct central pentru a prezenta cele mai noi tendințe internaționale. Să nu facem nicio greșeală, situația politică actuală necesită investiții în tehnologii noi și decizii prudente de afaceri în multe domenii.” Aportul uman este important și în agricultură, care este modelată într-o măsură considerabilă de afacerile de familie. Mohr este convins: „Pandemia durează de mai bine de un an și jumătate și mulți oameni sunt dornici să se întâlnească din nou față în față, mai ales având în vedere rata ridicată de vaccinare din grupele de vârstă care frecventează târgul în general”.
După ce au creat un concept cuprinzător de igienă și au introdus bilete personalizate de intrare, organizatorii de la Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft e.V. (DLG) sunt siguri, pe baza planificării actuale, că expoziția nu va prezenta niciun risc de răspândire a COVID-19. Cel mai recent sondaj realizat de DLG indică faptul că fermierii și contractorii continuă să fie foarte dornici să participe la Agritechnica.

Ne vom muta din Hala 13 la Pavilioanele EXPO
CLAAS deschide un nou drum prin amplasarea standului în pavilioanele EXPO P32 - P35 din centrul expoziției. „Situată direct la Intrarea de vest 1, poziția standului nostru din Hala 13 de la târgurile anterioare era deja foarte favorabilă”, explică David Schiefer, responsabil pentru Agritechnica la CLAAS Corporate Marketing. „Însă poziția în pavilioanele EXPO cu zonele înconjurătoare exterioare ne oferă posibilitatea de a remodela conceptul nostru de stand, de a prezenta marca CLAAS, precum și utilajele și produsele noastre digitale într-un mod nou și, datorită suprafeței mai aerisite, divizate și mai mari a standului, de a ne îmbunătăți conformitatea cu conceptul de igienă referitor la COVID-19, introducând în același timp idei și abordări noi pentru prezentări de produse și de teme de actualitate. Astfel, standul nostru va oferi o experiență de expoziție cu totul nouă.”

Sub sloganul „Hard work. Smartly done.”, CLAAS va utiliza cele patru pavilioane și suprafața adiacentă pentru a prezenta o varietate de subiecte importante la Agritechnica, printre care se află seria de modele de combine de recoltat TRION lansată în august și cele mai noi sisteme inteligente și soluții digitale ale sale. Informațiile suplimentare și detaliile despre noul stand CLAAS de la Agritechnica vor fi puse la dispoziție cu câteva săptămâni înainte de deschiderea târgului.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 și unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piața europeană de combine de recoltat furaje. În plus, compania este liderul pieței din Europa în cadrul unui alt segment de bază, și anume combine de recoltat. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informației de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.400 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 4,04 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2020.

Înapoi la știri


blog comments powered by Disqus