Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Noul CLAAS Configurator pentru clienți este online în România

blogEntryTopperÎncepând cu 2 mai 2022, profesioniștii lumii agricole din România care doresc să-și configureze viitoarele utilajele CLAAS așa cum își doresc, vor avea la dispoziție Configuratorul CLAAS, cu un aspect nou și funcționare intuitivă.

În cadrul Configuratorului vor fi prezente toate gamele de utilaje CLAAS : tractoare, combine de recoltat, combine de recoltat furaje, prese de balotat, tehnologie pentru recoltat furaje, încărcătoare telescopice, încărcătoare frontale autopropulsate și sisteme EASY. Toate opțiunile disponibile pentru aceste utilaje pot fi selectate în Configurator, clientul având posibilitatea de a-și echipa utilajul ales după cum dorește.
Fiecare opțiune este descrisă clar, caracteristicile sale fiind detaliate în meniurile derulante cu informații, iar o fotografie detaliată permite clientului să vizualizeze echipamentul.
Configuratorul CLAAS, accesibil direct de pe pagina de internet a producătorului CLAAS în limba română https://www.claas.ro/ sau prin intermediul unui motor de căutare, este cel mai avansat instrument din domeniul utilajelor agricole pentru efectuarea de oferte online. Acesta reprezintă materializarea dorinței producătorului de a asigura transparență, prin afișarea online a ofertei sale.

Datorită configuratorului CLAAS, toți clienții din România au acces în orice moment la toate gamele de echipamente CLAAS, cu posibilitatea de a vizualiza toate opțiunile disponibile pentru utilaje. Acest instrument unic asigură accesul, cu doar câteva clicuri, la următoarele funcții:

• Crearea unei configurații personalizate
• Verificarea compatibilității dintre opțiuni
• Vizualizarea celor mai bune posibil soluții de echipamente

Funcții extinse pentru Configuratorul CLAAS
Fiecare utilizator poate edita o configurație a utilajului, inclusiv lista de opțiuni definite sub forma unui fișier PDF, făcând astfel posibilă stocarea unei configurații pentru o utilizare ulterioară. Configurația este disponibilă în orice moment și poate fi editată ulterior.

Configurațiile pot fi salvate și sub forma unui fișier electronic, făcând astfel posibilă reîncărcarea unei configurații inițiale ulterior, vizualizarea din nou în cadrul Configuratorului CLAAS și eventual modificarea acesteia. Aceste funcții extinse asigură o utilizare foarte profesionistă a Configuratorului CLAAS.
Configurația va fi salvată în spațiul personalizat al utilizatorului prin intermediul CLAAS Connect.
Aplicația CLAAS Connect reprezintă poarta de acces către lumea digitală CLAAS, oferind și acces la servicii suplimentare, aplicații dedicate și magazine în cadrul unui singur portal.
Configuratorul CLAAS vă permite să obțineți o ofertă personalizată de la un dealer ales prin intermediul localizatorului online de dealeri. Acesta propune dealerii cei mai apropiați din punct de vedere geografic de adresa clientului care efectuează căutarea. Un client va putea astfel solicita dealerului ales de el o estimare personalizată care să includă, dacă este cazul, revânzarea unui utilaj rulat, integrarea unui contract de service și întreținere, precum și mijloacele adecvate de finanțare.
Pentru profesioniști este, de asemenea, disponibilă o filă de solicitare a unei demonstrații, pentru a avea acces la programele de demonstrații ale dealerilor CLAAS.
Configuratorul CLAAS reprezintă portalul de acces pentru schimburi profesionale cu rețeaua de dealeri CLAAS, fiind un instrument unic, care vă permite să beneficiați de recomandările specialiștilor în echipamente din cadrul rețelei CLAAS pe baza unor date comune și partajate.
Configuratorul va fi disponibil în România de la începutul lunii mai prin intermediul platformei https://configurator.claas.com/.


Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania, cu sediul central în Harsewinkel, Westfalia, este liderul mondial pe piața utilajelor autopropulsate de recoltat furaje. CLAAS domină piața europeană și pe un alt segment de bază – combinele de recoltat. CLAAS deține, de asemenea, primele locuri în tehnologia agricolă globală cu tractoarele produse, precum și cu presele sale de balotat și utilajele pentru recoltat furaje verzi. Tehnologia informatică agricolă de ultimă oră face, de asemenea, parte din gama sa de produse. CLAAS are peste 11.900 de angajaţi la nivel mondial şi a generat vânzări de 4,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2021.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus