Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CEC Bank oferă noi facilităţi beneficiarilor măsurii privind bunăstarea porcinelor

porci-2
CEC Bank oferă noi facilităţi beneficiarilor Măsurii 215 - plăţi privind bunăstarea animalelor - porcine, la accesarea produsului de creditare dedicat, potrivit unui comunicat de presă remis joi.

“Astfel, clienţii eligibili se pot prezenta în continuare la sediile CEC Bank cu adeverinţele emise de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru acordarea de noi finanţări, iar în cazul clienţilor care au contractat deja un credit în baza primei adeverinţe, acesta se poate suplimenta cu suma reprezentând 25% din valoarea sprijinului solicitat în baza celei de-a doua adeverinţe emise de APIA”, se arată în document.
Produsul de creditare, lansat la finalul anului 2012, permite beneficiarilor Măsurii 215 - plăţi privind bunăstarea animalelor - porcine, finanţarea capitalului de lucru în vederea desfăşurării activităţilor curente, inclusiv pentru plata obligaţiilor către bugetul de stat şi celelalte bugete.
Creditele se acordă în lei, iar valoarea creditului poate fi de până la 80% - 85% din valoarea sumelor menţionate în adeverinţele emise de APIA, în funcţie de performanţa financiară a clientului.
CEC Bank, bancă controlată de statul român, a urcat pe locul trei în clasamentul băncilor după primele şase luni din 2012, cu o cotă de piaţă de 7,84%, în condiţiile în care mulţi ani înainte de criză a gravitat în jurul locurilor 8-9, fiind devansată de multe dintre subsidiarele băncilor străine.
CEC administra active de 29 miliarde lei (6,4 miliarde euro) la sfârşitul lunii iunie.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus