Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

AGRII, 1 an de succes în România

blogEntryTopperAm parcurs primul an sub brandul Agrii România și primii 5 ani de când Origin Enterprises PLC a investit în România, prin achiziția companiilor Redoxim și Comfert.

Făcând o retrospectivă a acestui an, putem spune că pentru Agrii România a fost un an cu multe provocări, generate de factori externi și interni, care ne-au împins la schimbări rapide, implementate cu succes, și asta datorită valorilor comune împărtășite de cele două organizații.
Ca și perspectivă avem o strategie clară pentru următorii ani, proiectată pe o structură organizatorică solidă, cu principii sănătoase.
Continuăm să lucrăm în dezvoltarea abilităților și stilurilor de lucru pentru oamenii din echipa Agrii, care reprezintă principala noastră valoare.
Ne-am propus să râmânem principalul furnizor de inputuri ales de fermierul român, oferindu-le cele mai performante produse și servicii, dar și cele mai bune sfaturi tehnice.
Ne dorim să combinăm expertiza internațională a grupului din care facem parte cu excelența și inovația, pentru a oferi fermierului român soluții sigure la provocările agriculturii de astăzi .
Împreună un dumneavoastră, clienții și furnizorii noștri, vom evolua, vom adăuga plus valoare agriculturii din România.
Agrii România va rămâne un brand puternic, centrat pe valori de business sănătoase: oameni, parteneriat, comunitate, integritate și inovație. Mulțumim pentru parteneriat!

Despre Agrii România
Reamintim că, Agrii România este brandul companilor Comfert și Redoxim, punând un accent profund pe direcții strategice, dar și pe promovarea valorilor: integritate, inovație, parteneriat, oameni, comunitate. Compania AGRII este numărul 1, și vrea să rămână numărul 1, pe toate segmentele de vânzare ale pieței, reușind să distribuie în toată țara prin cele 25 de puncte logistice, cele 55 de fitofarmacii proprii, cu o amprentă pe mai mult de 1.800.000 ha, și peste 7.000 de fermieri parteneri. Agrii România investește în tehnologia digitală, suport pentru deciziile pe care fermierii trebuie să le ia.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus