Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

OTP Bank România a lansat o ofertă promoţională destinată agricultorilor

roni-1
OTP Bank România a lansat o ofertă promoţională la deschiderea conturilor de încasare a subvenţiilor acordate agricultorilor şi fermierilor, potrivit unui comunicat de presă remis marţi.

Clienţii persoane juridice care deschid un cont de încasare a subvenţiilor la OTP Bank România până la 31 iulie 2013 beneficiază de pachetul OTP Smart Business gratuit, timp de 3 luni. Gratuitatea se aplică la pachetele de bază nou constituite.
De asemenea, clienţii persoane fizice autorizate/ întreprinderi individuale/ întreprinderi familiale beneficiază de 50% reducere la abonamentul perceput pentru pachetele Practic sau Dinamic, pe o perioadă de 3 luni sau comision zero de administrare a contului curent, în primele 3 luni începând cu momentul deschiderii contului de încasare a subvenţiilor. Clienţii producători agricoli individuali beneficiază de comision zero de administrare a contului curent, în primele trei luni începând cu momentul deschiderii contului de încasare a subvenţiilor.

“Oferta OTP Bank pentru domeniul agricol cuprinde posibilitatea prefinanţării subvenţiilor APIA (credite pentru prefinanţarea subvenţiilor acordate beneficiarilor măsurii 215 - plăţi privind bunăstarea animalelor - păsări şi porcine; credit pentru prefinanţarea subvenţiilor acordate pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/ caprine; credit pentru prefinanţarea subvenţiilor SAPS) şi creditarea în vederea achiziţiei de terenuri agricole”, informează banca.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus