Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

60.000 de vizitatori în cinci zile, la Romexpo

indagra2013
Un număr de 60.000 de vizitatori au fost înregistraţi pe parcursul a cinci zile la Centrul Expoziţional Romexpo, care a găzduit şase târguri ce au avut tematici complementare: Indagra, Indagra Food, All-Pack, Expo Drink & Wine, Autoexpotehnica şi Târgul de Produse Tradiţionale.

Potrivit unui comunicat al Romexpo, cele şase târguri au reunit peste 700 de firme din România şi din străinătate, pe o suprafaţă de aproximativ 40.000 de metri pătraţi.
Beneficiind de o puternică reprezentare internaţională, evenimentele au adus în faţa publicului atât companii autohtone, cât şi de peste hotare din ţări precum Austria, Belgia, Bulgăria, China, Coreea de Sud, Danemarca, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Şerbia, Slovenia, Spania, SUA, Turcia şi Ungaria, precizează comunicatul citat.
“A fost o ediţie care a bătut toate recordurile, fără îndoială. Fie că ne referim la numărul de expozanţi, la participările internaţionale, la numărul de produse expuse sau la vizitatori, anul 2013 este unul de referinţă pentru Indagra”, arată Mariana Suciu, director general Romexpo S.A.
Indagra a reunit peste 430 de companii din România, dar şi din alte 20 de ţări, pe o suprafaţă expoziţională de peste 30.000 de metri pătraţi.

În acelaşi timp cu Indagra au mai avut loc alte cinci târguri complementare: Indagra Food, All-Pack, Expo Drink & Wine, Autoexpotehnica şi Târgul de Produse Tradiţionale. În cadrul acestora au fost prezentate produse alimentare şi echipamente pentru industria alimentară, felurite soiuri de vinuri din România dar şi din Europa, materiale şi utilaje pentru industria ambalajelor, componente, accesorii auto şi au fost amenajate zone special dedicate produselor tradiţionale şi bio.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus