Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Corteva:TRANSFORM™ - STOP transmiterii virusurilor în culturile de cereale păioase

blogEntryTopperDeoarece în următoarea perioadă temperaturile vor crește, atât ziua, cât și noaptea, răspândirea afidelor va fi din ce în ce mai mare!
Afidele apar sub formă de colonii pe frunze și tulpini, pe care le înțeapă și absorb sucul celular. Plantele nu se mai dezvoltă, zonele atacate se decolorează și se vestejesc. Afidele sunt și vectori pentru virozele care produc piticirea și îngălbenirea plantelor, fenomenul fiind deosebit de periculos, mai ales la orz!

TRANSFORM™, pe bază de Isoclast™ active, este un insecticid cu acțiune sistemică și translaminară ce oferă o protecție de lungă durată împotriva afidelor care se ascund printre frunze și sub acestea, protejând inclusiv noile creșteri!

TRANSFORM™ are atât acțiune prin contact, cât și prin ingestie, moartea afidelor survenind la cateva ore de la aplicare. Se poate aplica 1 tratament pe sezon, în doză de 48 g/ha.

Pe scurt, TRANSFORM™ este un INSECTICID CU ACȚIUNE SISTEMICĂ ȘI DE CONTACT PENTRU COMBATEREA AFIDELOR DIN CULTURILE DE GRÂU DE TOAMNĂ, ORZ DE TOAMNĂ, OVĂZ.
Substanța activă: sulfoxaflor (Isoclast active) - 500 g/kg (49,9%)
Formulare: WG - granule dispersabile în apă
Ambalat: la 1 kg
Mai multe despre produs, aici: https://www.corteva.ro/produse-si-solutii/protectia-plantelor/transform.html

Ana Maria Pascariu
Category Marketing Manager Fungicides & Insecticides
Romania & Moldova

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus