Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS: Noul CEMIS 700 pentru aplicații ISOBUS

blogEntryTopperCLAAS va înlocui treptat terminalele operaționale OPERATOR și COMMUNICATOR II cu CEMIS 700 începând din vara anului 2020.
Pe lângă designul ergonomic elegant, de culoare neagră, cu suprafețe netede și ușor de curățat, noul terminal ISOBUS se evidențiază în special prin configurația sa, cu 10 butoane cu iluminare ISOBUS, precum și un buton acționat prin apăsare/rotire. Afișajul tactil, color, cu contrast înalt are un ecran de 7 inch și comutare automată în modul zi/noapte. De asemenea, intrarea de la cameră este compatibilă cu afișarea imaginilor în timp real de la până la două camere video, care poate fi modificată prin simpla atingere a unui buton sau în mod automat. Acest lucru oferă operatorului o vizibilitate clară asupra funcțiilor esențiale ale dispozitivului suplimentar sau a zonei din spatele utilajului.

Funcțiile Aux-O și Aux-N, precum și funcțiile UT1 și UT2 și compatibilitatea ISO 11783 sunt certificate de Fundația pentru echipamente electronice din agricultură (AEF). Pe lângă limbă și luminozitatea ecranului, meniul de setări permite operatorului să regleze individual volumul difuzorului integrat (cu privire la informații și tonuri de avertizare). De asemenea, sunt îndeplinite criteriile pentru clasa de protecție IP 65.

CEMIS 700 va fi disponibil inițial ca dotare opțională, începând din octombrie 2020, pentru combinații de cositoare DISCO Butterfly, presă pentru baloți cilindrici ROLLANT 540, presă pentru baloţi paralelipipedici QUADRANT și remorci autoîncărcătoare CARGOS.

Pe lângă designul ergonomic, noul CEMIS 700 include un ecran tactil de 7 inch, precum și funcționarea prin utilizarea a 10 butoane cu iluminare și a unui buton acționat prin apăsare/rotire.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-gruppe.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de tehnologie agricolă la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Gama noastră de produse include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.400 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2019.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus