Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

A IV-a ediţie a Romanian Agribusiness Conference

camp-7
Medien Conferences organizează joi, cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a IV-a ediţie a Romanian Agribusiness Conference.

Romanian Agribusiness Conference reprezintă un proiect de amploare, ce vine în întâmpinarea necesităţii de revigorare a agriculturii româneşti în context european şi a poziţionării României pe harta marilor jucători din domeniu.
Agenda acestei ediţii se axează pe două teme de maxim interes în contextul actual: perspective strategice de dezvoltare a agriculturii româneşti şi politica fiscală şi instrumente financiare pentru susţinerea agriculturii.
Ambele teme vor fi abordate în cadrul a două sesiuni plenare, ce vor trata printre altele Politica Agricolă Comună 2014 - 2020, evoluţia preţurilor pe piaţă, cercetarea ştiinţifică şi performanţa potenţialului agriculturii româneşti, reforma în domeniul irigaţiilor, oportunităţile de finanţare a agriculturii, sursele de finanţare şi cofinanţare în sectorul agricol, asigurarea riscurilor în agricultură, măsurile pentru sprijinirea agricultorilor în contextul politicilor europene.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus