Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Banca Transilvania acordă împrumuturi pentru finanţarea zootehniei

banca-transilvania-1
Banca Transilvania (BT) va acorda fermierilor împrumuturi destinate finanţării activităţii pe baza subvenţiilor acordate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru bunăstarea animalelor la porcine şi păsări, a anunţat luni BT.

BT şi APIA au semnat două noi convenţii destinate finanţării agricultorilor pe baza subvenţiilor acordate de APIA. BT acordă împrumuturi în cuantum de 90% din valoarea adeverinţelor APIA, destinaţia acestora fiind acoperirea capitalului de lucru. Pentru agricultorii întreprinzători, oferta Băncii Transilvania este diversificată, iar documentaţia necesară a fost simplificată. În plus, fermierii pot beneficia de consultanţă de specialitate din partea Departamentului pentru Agricultură al băncii.
Portofoliul de servicii şi produse destinate agricultorilor cuprinde credite pentru capital de lucru având ca destinaţie achiziţionarea de furaje şi de medicament, credite pentru construcţia de adăposturi şi grajduri pentru animale, credite pentru silozuri, credite pentru dotarea fermelor zootehnice cu echipamente pentru hrănirea animalelor, echipamente pentru încălzire şi ventilaţie, săli de muls, tancuri de răcire a laptelui etc.
Finanţarea agriculturii, prin Banca Transilvania, este asigurată prin credite bancare, fonduri europene sau leasing, care pot fi folosite separat sau combinate, fie cele menţionate, fie cu alte forme de împrumut.
Detalii despre oferta BT pot fi obţinute în întreaga reţea de unităţi a Băncii Transilvania, care cuprinde 550 de sedii în toate judeţele ţării, de pe site-ul băncii
Banca Transilvania este una dintre cele mai mari bănci din România, în funcţie de active. Misiunea sa, ca bancă privată cu capital majoritar românesc, este de a sprijini mediul de afaceri. Activitatea BT este organizată pe patru linii principale de business: persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici. Banca Transilvania are peste 6.000 de angajaţi, o reţea formată din 550 de sedii şi 1,67 milioane de clienţi activi.

BT este prima bancă din România care a fost cotată la Bursa de Valori Bucureşti, în 1997. Strategia sa este susţinută de acţionari puternici, printre care Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care deţine 15% din capitalul social al băncii.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus