Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

AgroConcept inaugurează, la Botoșani, al 15-lea centru regional din cei 5 ani de activitate

blogEntryTopperPe 26 mai, la Botoșani, AgroConcept, distribuitorul național oficial al New Holland și Kverneland, a inaugurat al 15-lea centru regional din România.

Noul sediu, aflat pe DN 29, Sat Hudum, Comuna Curtești, ocupă 1000 mp, dintre care 200 mp suprafață construită și 800 mp spațiu pentru expunere și parcare.
Alături de centrele AgroConcept de la Iași și Vaslui, Botoșani formează un trio de locații dedicate zonei Moldovei, distribuite teritorial în așa fel încât fermierii să aibă acces rapid la orice fel de servicii de vânzare, consiliere și service pentru utilajele mărcilor New Holland și Kverneland, dar și ale tuturor partenerilor din portofoliul companiei.
Tot la dispoziția clienților se află și o echipă locală formată din 8 angajați, o unitate de service mobilă și un agent de vânzări itinerant, dedicat zonei de proximitate.

“Prin deschiderea acestui nou sediu suntem acum mai aproape de dumneavostră, mai rapizi în rezolvarea oricăror solicitări și intervenții și mult mai prezenți activ în teritoriu. Este o mare bucurie pentru noi toți”, a declarat Sergiu Andriesei, Director Regional de Vânzări pe zona de Nord-Est.

De asemenea, “prin intermediul acestui punct de lucru ne asigurăm că suntem foarte prompți în livrarea pieselor de schimb. Majoritatea pieselor de schimb le avem la unul dintre sediile noastre din țară. Avem sediul central de la București care are un stoc foarte mare de piese de schimb și putem livra către dumnevoastră în mai puțin de 24 de ore. Avem un stoc de piese de schimb și aici, la Botoșani, cu elementele cele mai uzuale, în special pentru revizii”, a completat Florin Marin, Director After-Sales.
La inaugurare, în prezența fermierilor invitați, a fost prezentat în avanpremieră națională și cel mai recent lansat utilaj New Holland, tractorul T8 GENESIS® cu PLM Intelligence™ integrat, un tractor ultramodern, intuitiv, ce ajunge la 400 CP în versiunea full-powershift, T8.435.
Tot cu ocazia deschiderii, se acordă tuturor comenzilor de piese plasate în locație până pe data de 16 iunie, o reducere de 30% la piesele de schimb și de 25% la uleiurile Ambra.
Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus