Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS LEXION a fost premiat la SIMA 2022

blogEntryTopperPrin acordarea premiilor FARM MACHINE, inovațiile remarcabile din domeniul ingineriei agricole sunt onorate în cadrul evenimentelor anuale Agritechnica și SIMA. Unul dintre cele mai râvnite premii a fost acordat celei mai recente generații de combine LEXION de la CLAAS.

În cel de-al 100-lea an de existență, SIMA se desfășoară anul acesta în premieră într-o nouă perioadă, în luna noiembrie. În prima zi a târgului, inovațiile remarcabile din domeniul ingineriei agricole sunt onorate în mod tradițional cu premiul FARM MACHINE Award. Anul acesta, CLAAS a reușit să impresioneze juriul format din jurnaliști de specialitate internaționali la categoria combine de recoltat cu noul LEXION, prezentat publicului în vara anului 2022.

Cu patru modele de gamă, LEXION este vârful de lance al gamei de combine CLAAS și este produsă la Harsewinkel, în Germania și la Omaha, în SUA. Printre noutățile introduse pentru sezonul 2023 se numără o cabină mai mare, cu scaunul operatorului rotativ, noul terminal CEMIS 1200 cu noul GPS PILOT, optimizarea performanțelor și a fluxului de material recoltat, buncăre de cereale mai mari și echipamente suplimentare opționale, cum ar fi un manșon pivotant pentru tubul de descărcare al buncărului de cereale sau sistemul de direcție dinamică DYNAMIC STEERING. În plus, sunt disponibile noi funcționalități CEMOS pentru optimizarea procesului în ceea ce privește productivitatea și eficiența. În Europa, LEXION 8600 întregește, de asemenea, gama de produse.
" Prin LEXION, CLAAS a stabilit încă din 1995 accente de pionierat în construcția de combine de recoltat cereale și a continuat de atunci această forță inovatoare", explică Jan-Hendrik Mohr, responsabil pentru domeniul de activitate de recoltare a cerealelor în cadrul Comitetului Executiv al Grupului CLAAS. "Suntem deosebit de încântați că, după ce seria TRION a primit titlul de FARM MACHINE 2022, putem acum să continuăm acest succes cu noul LEXION. Premiile FARM MACHINE Awards precum și alte distincții reprezintă un stimulent pentru noi de a continua să ne respectăm crezul și să fim un punct de referință pentru combine de mare performanță în interesul clienților noștri."

În 2019, odată cu introducerea modelului LEXION 5000/6000/6000/7000/8000, CLAAS a inițiat un proces de reînnoire continuă a întregii game de combine de recoltat, iar cu LEXION și TRION oferă cea mai largă gamă de combine de recoltat de pe piață datorită designului lor modular.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piaţa mondială de combine de recoltat furaje. În plus, compania este liderul pieței europene pe un alt segment de bază, combinele de recoltat. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are 11.900 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 4,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2021.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus