Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Vouchere de câte 750 de euro pentru fermieri, la cel mai mare târg din România de maşini agricole second-hand şi de stoc

targ-biso-1
În perioada 21 – 22 martie 2013, compania austriacă Biso Schrattenecker, unul dintre liderii pieţei europene de echipamente agricole, organizează la Drajna cel mai mare Târg de maşini agricole second-hand şi de stoc din România.

Fermierii români sunt aşteptaţi la Centrul pentru Competenţe Agricole din Drajna, Judeţul Călăraşi, al companiei Biso, să facă alegerea cea mai potrivită pentru utilajele care le vor lucra pământul în acest an. Ei au la dispoziţie produse din Austria şi Germania, respectiv 100 de tractoare, 35 de combine şi 150 de unelte agricole (semănătoare, grape etc.) din care pot alege. Acestea sunt atât produse de stoc, cât şi maşini second-hand recondiţionate de specialiştii din cadrul centrelor de service Biso din Austria şi Germania, astfel încât să funcţioneze la parametri optimi de calitate.

Cu această ocazie, fiecare client care se înregistrează până în data de 10 martie pentru participarea la targ, va primi un voucher în valoare de 750 de euro. Înregistrările se pot face la adresa secondhand@bisoromania.com sau la numărul de telefon 0752 159 532.

“Prin organizarea Târgului de maşini agricole second-hand şi de stoc din Drajna, ne-am propus să le oferim o alternativă viabilă fermierilor care îşi doresc să aibă acces la soluţii moderne de lucrare a pământului, însă sunt nevoiţi să se încadreze într-un buget limitat“, spune Marian Martinescu, Sales Manager, Departamentul de Second-Hand, Biso România.

6 avantaje pe care le oferă Biso Schrattenecker fermierilor români:
* tradiţie de peste 75 de ani;
* tehnologii inovatoare şi performante la nivel mondial;
* service în toate locaţiile Biso din ţară (Drajna, Roman, Timişoara, Adjud, Tulcea, Roşiorii de Vede, Buzău, Ostrov, Constanţa);
* soluţii financiare adaptate fiecărei nevoi;
* consultanţă 24 / 24;
* o echipă formată din specialişti cu o pregătire impecabilă.

Pentru mai multe detalii, vă aşteptăm la http://www.bisoromania.com. Nu uitaţi să ne trimiteţi un e-mail la secondhand@bisoromania.com pentru a primi un voucher în valoare de 750 euro.

stacks_image_20050

Contact
Tel.: 0752 159 532
E-mail:
secondhand@bisoromania.com


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus