Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Divizia pentru Protecţia Plantelor a companiei BASF România va avea, începând cu 1 ianuarie 2014, un nou Country Manager

jorg-polzin---basf
Jörg Polzin este noul Country Manager al Diviziei BASF pentru Protecţia Plantelor, începând cu data de 1 ianuarie 2014. Tiberiu Dima, care a ocupat această funcţie anterior, a fost promovat, urmând să preia conducerea Diviziei BASF pentru Protecţia Plantelor din Ucraina, Republica Moldova şi ţările din Caucaz.

Din noua sa poziţie, Jörg Polzin va coordona operaţiunile derulate de BASF în România în domeniul produselor destinate agriculturii, având alături o echipă de 34 de specialişti.
Jörg Polzin este un om cu multă experienţă în domeniu şi în cadrul companiei BASF şi sunt convins că va reuşi să continue cu succes dezvoltarea afacerilor Diviziei BASF pentru Protecţia Plantelor în România”, a declarant Tiberiu Dima. „De asemenea, soluţiile inovatoare oferite de compania BASF, precum şi investiţiile permanente în cercetare vor reprezenta un sprijin de neegalat în atingerea obiectivelor”, a încheiat Dima.

În noua sa poziţie, Jörg Polzin va fi sprijinit de către ceilalţi membri ai echipei de management a Diviziei BASF pentru protecţia plantelor din România:

Liviu Bădărău – Manager Vânzări, Divizia pentru Protecţia Plantelor România
Cristina Bunescu – Manger Departament Tehnic, Divizia pentru Protecţia Plantelor România
Mihai Papazi - Manager Departament Controlling şi Customer Service, Divizia pentru Protecţia Plantelor România
Mircea Chetrone – Manager Departament Marketing, Divizia pentru Protecţia Plantelor România
Nicoleta Apostol – Manager Omologări, Divizia pentru Protecţia Plantelor România

Despre Divizia BASF de Protecția Plantelor
Cu vânzări de circa 4,7 miliarde EUR în 2012, divizia BASF pentru Protecţia Plantelor oferă soluții inovatoare de protecție a plantelor de cultură, gazonului și plantelor ornamentale, pentru controlul dăunătorilor și sănătate publică. Portofoliul său cuprinde tehnologii de tratare a semințelor și control biologic precum și soluții de management al apei, nutrienților și factorilor de stres ai plantelor. Divizia BASF de Protecție a Plantelor este un inovator de vârf care sprijină cultivatorii să-și optimizeze producția agricolă, să-și îmbunătățească eficiența economică și calitatea vieții, pentru populația mondială aflată în continuă creștere. Informații suplimentare pot fi obținute pe web la adresa www.agro.basf.com sau accesând conturile noastre de pe rețelele de socializare.

Despre BASF
BASF este lider mondial în industria chimică: The Chemical Company. Portofoliul său include o gamă largă de produse, de la substanţe chimice de bază, produse pentru industria materialelor plastice, produse performante și produse pentru protecția plantelor, până la petrol și gaze. Combinăm succesul economic cu protecția mediului și responsabilitatea socială. Cu ajutorul ştiinţei şi al inovaţiei, ne ajutăm clienţii din aproape toate industriile să facă faţă cerinţelor curente şi viitoare ale societăţii. Produsele și sistemele noastre de soluții contribuie la conservarea resurselor, asigurarea unei nutriţii sănătoase și îmbunătățirea calității vieții. Am rezumat această contribuţie în obiectivul nostru global: Creăm chimie pentru un viitor sustenabil. În 2012 BASF a realizat vânzări de 72,1 miliarde euro și peste 110.000 angajați la sfârșitul anului. Acțiunile BASF sunt tranzacționate la bursele din Frankfurt (BAS), Londra (BFA) și Zurich (AN). Informații suplimentare despre BASF sunt disponibile pe Internet la adresa www.basf.com.


Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus