Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Makhteshim Agan își schimbă numele de brand mondial în "ADAMA"

adama-1
Makhteshim Agan își schimbă numele de brand mondial în "ADAMA"
Tranziţia la nivel mondial la noul brand va începe în Aprilie 2014

Tel Aviv, Israel (27 ianuarie, 2014) – Makhteshim Agan Industries, un lider global în domeniul soluţiilor de protecţie a plantelor, a anunţat astăzi tranziţia la un nou nume mondial de brand, „ADAMA”, începând din aprilie 2014. Acest proces se va desfăşura la nivel mondial, cu lansări eşalonate la nivel de ţară, trecerea completă la noul nume de brand fiind prevăzută într-un interval de optsprezece (18) luni.

Numele, ADAMA, este cuvântul ebraic pentru „pământ” şi reflectă orientarea focalizată pe agricultori a companiei, precum şi angajarea acesteia în dezvoltarea agriculturii pe pieţele sale din întreaga lume.

Erez Vigodman, Președinte și CEO, a declarat: „Decizia de a trece la un nume de brand mondial unic, ADAMA, reprezintă un alt pas important în evoluţia noastră de la un grup de companii individuale la un brand mondial în furnizarea produselor şi serviciilor specifice pentru agricultori. Tranziţia la noul nume de brand evidenţiază dedicarea noastră faţă de comunitatea agricolă şi ne permite să dialogăm cu agricultori din diverse colţuri ale lumii pe acelaşi ton şi cu aceeaşi identitate.”
Prin trecerea la noul nume de brand, compania dorește o reducere a numeroaselor sale branduri locale şi introducerea unei structuri de produs simplificate.
Erez Vigodman a spus în continuare: „Odată cu introducerea acestui nou nume de brand comun, ne declarăm conştienţi şi de necesitatea instaurării unui echilibru între mesajul nostru la nivel mondial şi capacitatea de a ne modela activitatea şi soluţiile în funcţie de necesităţile agricultorilor şi partenerilor din fiecare comunitate locală. Tocmai din acest motiv, multe din aspectele cheie ale activităţii companiei vor continua să fie determinate de piaţa locală şi exigenţele agricultorilor.”

Lansarea oficială a noului brand global este programată pentru începutul lunii aprilie 2014, moment la care compania va informa detaliat asupra adoptării eşalonate, la nivel mondial, a numelui ADAMA, iar schimbarea oficială a numelui Makhteshim Agan Industries Ltd. în ADAMA Agricultural Solutions Ltd. este prevăzută pentru data de 23 ianuarie 2014.


Despre Makhteshim Agan
Makhteshim Agan Industries Ltd. este un producător şi distribuitor lider mondial în domeniul soluţiilor de protecţie a plantelor. Compania oferă agricultorilor soluţii eficiente care vizează întregul ciclu economic agricol şi care includ protecţia plantelor, tehnologii agricole de ultimă oră şi soluții complementare producţiei. În 2012, veniturile companiei au depăşit 2,83 miliarde de dolari, plasându-se pe locul 7 în clasamentul industriei agrochimice. Caracteristicile emblematice ale companiei sunt reprezentate de tradiţia în inovaţie, abordarea centrată pe agricultor a dezvoltării de noi produse şi respectarea strictă a normelor de protecţie a mediului şi de control al calităţii. Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi: www.ma-industries.com.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus