Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Fall Creek îl angajează pe Angelo Nicolae să conducă noile operațiuni ale companiei în România

blogEntryTopperPe măsură ce piața de afine se dezvoltă tot mai mult, cererea de fructe de vară de inalta calitate a crescut nu numai in Europa de Vest ci si in Orientul Mijlociu, Europa de Est și regiuni de la Marea Neagră.

Misiunea Fall Creek de a construi o lume cu afine mai bune prin plante de calitate, relații excepționale, inovație și succesul clienților, a determinat decizia de a stabili o unitate de producție Fall Creek în România, cu plante excepționale marca Fall Creek, livrate la timp, conform specificațiilor și îndeplinită de personal local și asistență tehnică.
Fall Creek este lider al calității și geneticii plantelor de afin și aduce o ofertă competitivă, unică de genetică pentru soiuri rezistente la ger și pentru temperaturi moderate în regiunile de cultivare temperate din lume.
„România ne oferă un spațiu adecvat pentru producție și distribuție. Condițiile climatice sunt similare cu cele din Eugene, Oregon, SUA, unde a început activitatea Fall Creek în urmă cu 45 de ani. Accesul facil al României la alte țări din estul Europei și la Marea Neagră a sprijinit această decizie.
În prima etapă, am recrutat un Director de țară, care va fi responsabil pentru activitatea desfasurata în România de Fall Creek, pentru a conduce extinderea companiei noastre în țările din Europa de Est și pentru a supraveghea implementarea și dezvoltarea unei noi pepiniere în România.
,,Suntem încântați să anunțăm că Angelo Nicolae s-a alăturat echipei Fall Creek EMEA la data de 15 martie.” A spus Burgert van Dyk, Director Regional Fall Creek EMEA.
Angelo va fi sprijinit de echipa Fall Creek în timp ce continuă să recruteze experți locali și să sa puna bazele unei echipe performante în România. Angelo va raporta direct Directorului Regional EMEA, Burgert van Dyk.
Angelo este de origine română. Are peste 29 de ani de experiență în poziții de conducere pentru companii multinaționale din sectorul agricol. Este licentiat în agricultură la Universitatea București, cu o specializare în marketing și dezvoltare rurală.
A lucrat peste 10 ani ca Director în cadrul companiei Syngenta, și din 2011 a avut funcții de conducere în Brise Group unde a dezvoltarea un departament de tehnologie modernă de fertilizare. Are experiență cu diferite culturi , cum ar fi sfecla de zahăr, floarea soarelui, porumb, rapiță și cunoștințe largi despre piețele din Europa de Sud-Est.
„Este o onoare și o provocare să mi se ofere această oportunitate de a dezvolta operațiunile Fall Creek în Europa de Est. Sunt mândru că România a fost selectată pentru acest proiect de expansiune și sunt entuziasmat de posibilitățile create pentru cultivatorii regionali și locali de afine.

După aproape 30 de ani de experiență în domeniul agricol al culturilor de camp , trecerea la o industrie care promovează o alimentație și un trai mai sănătos e ca o gură de aer proaspat.” Spne Angelo Nicolae.
„La Fall Creek, am urmărit dezvoltarea industriei de afine din întreaga lume și am făcut acest lucru recrutând persoane din liderii locali cu experiență de organizare, ca Angelo, care integrează valorile de Modestie, Integritate, Pasiune și Excelență ale Fall Creek, pe măsură ce construiesc și dezvoltă echipe care deservesc cultivatorii comerciali de afine din regiune”, a încheiat Oscar Verges, Co-CEO Fall Creek.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus