Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Saaten Union
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Pregătiți pentru viitor

Data difuzării: 9 aprilie 2023
Vorbim în această duminică despre o problemă importantă cu care se confruntă agricultura în zilele noastre: nevoia de insecticide. În ultimii ani, am asistat la o creștere semnificativă a populației de insecte dăunătoare care atacă culturile, ceea ce a dus la pierderi importante în producția agricolă.
Cu toate acestea, utilizarea insecticidelor a fost criticată pentru impactul negativ asupra mediului și sănătății umane.
Descoperim împreună cu Vladimir Cojuhari și Bogdan Văsii un produs revoluționar pentru combaterea dăunătorilor din culturile agricole - Carnadine - Insecticid Sistemic de la Nufarm.
Molodoi Alex stie că schimbările climatice diminuează producțiile iar schimbările politico-economice fac și mai incertă balanța de cheltuieli și profit a fermelor.
Platforma de la Drajna a companiei Saaten Union este recunoscută ca fiind una foarte corectă, în care excesul de cheltuieli nu își are locul. Aici, echipa condusă de Mihai Miritescu afișează an de an catalogul de produse genetice companiilor Saaten și Rapool.
Am vizitat recent câmpul de la Drajna, iar Dorian Bărbulescu a prezentat, în avanpremieră, ce a folosit și ce reduceri a făcut anul acesta în ideea adaptării bugetului la situația actuală.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555