Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Saaten Union
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Noutăți pentru fermieri

Data difuzării: 7 mai 2023
Este cunoscut faptul că agricultura este o industrie complexă și volatilă, care este influențată de o serie de factori imprevizibili, cum ar fi vremea, schimbările de piață și riscurile naturale. Acestea pot duce la creșteri semnificative ale costurilor și pot face dificilă menținerea lor sub control.
Agricultorii trebuie să ia în considerare multe variabile atunci când stabilesc bugetul și planifică activitățile agricole pentru a-și menține costurile sub control.
Companiile din domeniu caută noi metode de a fi alături de fermieri, iar noi, ne ținem de promisiunea de a le aduce în fața telespectatorilor noștri.
Ne-am întalnit la jumatatea lunii martie cu conducerea companiei ADAMA, într-un cadru idilic, la Crama dintre vii, acolo unde, în timp ce vinul curgea în paharele de degustare, am aflat parcursul companiei, produsele nou intrate în portofoliu și despre programele de fidelizare a clienților.
În partea a doua a emisiunii ne urcăm și detaliem tractorul DEUTZ FAHR 6125C, ales de Valentin Cojocaru, din standul NHR Agropartners, de la Agraria, acesta fiind cel mai potrivit fermierilor din zonă.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555