Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Saaten Union
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agronomy Day

Data difuzării: 9 iulie 2023
Într-o zi însorită de vară, familia Iliuță se pregătea pentru o experiență specială în cadrul fermei lor. Cu bucurie în suflet și nerăbdare în ochi, toți membrii familiei erau entuziasmați să primească vizita Corteva Agriscience, o companie agricolă de renume care organiza un eveniment special dedicat tehnologiilor inovatoare pentru culturile de grâu, rapiță și porumb.
Ferma familiei Iliuăa era un loc prosper, unde fiecare aspect al agriculturii era tratat cu grijă și pricepere. Întinsele câmpuri aurii de grâu, lanurile înflorite de rapiță și plantațiile viguroase de porumb reprezentau inima și sufletul acestui loc minunat.
Corteva Agriscience, lider în domeniul cercetării și dezvoltării soluțiilor agricole inovatoare, aducea cu sine expertiza și tehnologiile de ultimă oră pentru a îmbunătăți rezultatele agriculturii. Astfel, evenimentul organizat pe ferma familiei Iliuță promitea să fie o oportunitate deosebită pentru agricultori de a descoperi noile metode și produse care puteau spori randamentul și sustenabilitatea culturilor.
Cu entuziasm, reprezentanții Corteva Agriscience și fermierii locali s-au adunat într-un cort amplasat în mijlocul câmpurilor fermecătoare. Aici, într-o atmosferă plină de camaraderie și pasiune pentru agricultură, s-au desfășurat prezentări și discuții interactive despre tehnologia de grâu, rapită și porumb.
Experții în domeniu au vorbit despre noile varietăți de semințe, adaptate condițiilor specifice ale regiunii, care puteau oferi recolte mai bogate și mai rezistente la factorii de stres ambientali. Au fost prezentate și metode inovatoare de gestionare a dăunătorilor și a bolilor, care puteau minimiza pierderile și impactul asupra mediului înconjurător.
Familia Iliuță și ceilalți agricultori participanți au fost impresionați de progresele tehnologice prezentate și au realizat că acestea le puteau schimba în mod pozitiv viitorul agriculturii lor. Au fost încurajați să își adapteze practicile tradiționale la noile soluții și să exploateze în întregime potențialul tehnologiilor moderne. Pe lângă partea de prezentare, evenimentul a oferit și oportunitatea fermierilor de a împărtăși experiențe și de a crea legături între ei. Discuțiile aprinse și schimbul de idei au contribuit la creșterea comunității agricole și la întărirea spiritului de colaborare și învățare continuă.
Jean Ionescu este vizorul nostru de la ușa laboratoarelor de cercetare Corteva.
În contextul evenimentului organizat de Corteva Agriscience, rapița se află în centrul atenției noastre, iar pentru a ne oferi o perspectivă mai amplă asupra acestei culturi, avem alături de noi pe Andrei Ciocoiu, expertul nostru în domeniu.
Granular Link este un program de tehnologie inteligentă care utilizează sateliți și aplicații mobile pentru a furniza fermierilor informații actualizate despre starea culturilor și gestionarea terenurilor. Prin intermediul aplicației mobile, fermierii pot accesa și analiza datele colectate de sateliți, ajutându-i să ia decizii mai informate și să optimizeze producția agricolă.
Îl detaliază pentru noi Mădălin Tatu, expertul Corteva pentru digitalizare.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555