Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 79280
Stacks Image 547
Stacks Image 74823
Stacks Image 74826
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Saaten Union
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Semițe selectate și utilaje adaptate

Data difuzării: 20 august 2023
Saaten Union lansează noua campanie de cereale păioase și rapiță. Manhattan și Triathlon sunt cei 2 hibrizi nou intrați în portofoliul Rapool pe care i-a prezentat Alina Andrei.
Despre orzul și grâul Saaten s-a dus vestea în toată țara și chiar în Insula Mare a Brăilei. Portofoliul de orz Saaten Union ocupa 100% din suprafața Insulei. Au început cu Wendy în urma cu mulți ani, iar azi, Jacubus este soiul care a cucerit Insula. Genetica Saaten Union vine cu profit pe hectar spune Mihai Mirițescu trecând în revistă principalele caracteristici ale soiurilor de grâu.
Incheierea vine de la Ionuț Bărbulescu amintindu-ne ce producții s-au obtțnut în platforma care s-a recoltat la Drajna și pe care telespectatorii noștri au avut ocazia să o vadă.
În ferma Familiei Carp, Andrei Taradaciuc - director de vânzări al TechFarm și Marius Mitra - consultant, aduc fermierilor din zona Botoșani câteva din utilajele pe care le reprezintă.
Au pus la lucru plugul reversibil, clasic cu 4 trupițe, plugul MINI, XLander-ului Ovlac, ținând cont de adaptarea tehnologiei de prelucrare a solului la noile conditți europene și de clima.
De la PASTO Agricultura, drenatorul și scarificatorul au lucrat demonstrativ terenul, pentru fermierii chemați sau opriți în câmp la vederea demonstrației.
Makhteshim Agan Romania
Soprano 125 SC
Zamir 40 EW
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555