Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

New Holland Agriculture are un nou importator în România

newhollanddealer
New Holland Agriculture, un lider la nivel global în producția echipamentelor agricole, a făcut un pas strategic pe piața din România prin numirea oficială a unui nou importator și distribuitor. Această decizie are la bază intenția companiei de a valorifica mai mult potențialul pieței românești prin îmbunătățirea prezenței în teritoriu și a serviciilor sale destinate fermierilor locali.

Noul importator a fost ales în urma unui proces atent de selecție, iar parteneriatul oficial a fost semnat pe 19 Septembrie, la Expo Milano 2015, în cadrul unei ceremonii speciale în interiorul pavilionului New Holland Agriculture.
Criteriile pe baza cărora a fost ales noul partener au fost următoarele: capacitatea de a vinde și de a promova gama completă de produse New Holland, de a oferi asistență în vânzări, piese de schimb și asistență tehnică pentru clienții locali. În plus, capacitățile și expertiza corespunzătoare care să se potrivească cu viziunea New Holland pentru piața românească au fost criterii care au făcut diferența în procesul de selecție.
Marcelo Pedrazzini, Business Director New Holland Agriculture pentru importatorii europeni, a declarat: „România este o piață importantă pentru compania noastră, cu un potențial imens și credem cu tărie că putem avea o contribuție mai mare la dezvoltarea agriculturii românești. Am conștientizat nevoia de a avea un partener puternic pentru a ne sustine în îndeplinirea planurilor noastre strategice. Suntem încrezători în faptul că noul nostru parteneriat cu Agroconcept ne va permite să ne consolidăm poziția pe plan local și să fim mai aproape de clienții noștri".
New Holland Agriculture, reprezentat de Carlo Lambro – Brand President, și Agroconcept, reprezentat de Heinrich Stein – Președinte al Consiliului de Administrație și de Tommaso Serrano – Membru al Consiliului de Administrație – au semnat acordul oficial: Gemila GmbH și filiala sa Agroconcept vor deveni oficial noul importator și distribuitor exclusiv în România începând cu 1 Ianuarie 2016. Până la sfârșitul anului 2015, Agroconcept va fi distribuitor ne-exclusiv.
Tommaso Serrano, Agroconcept, a adăugat: "New Holland este o marcă internațională de renume, cu o tradiție impresionantă de peste 120 de ani și cu nenumărate inovații în domeniul echipamentelor agricole. Suntem onorați să reprezentăm New Holland Agriculture în relația cu fermierii români și să contribuim la succesul mărcii în România".
Importatorul român este un joint-venture între domnul Heinrich Stein și domnul Alok Gupta, ambii antreprenori de succes, cu o lungă experiență în domeniul investițiilor în România, dând dovadă de angajament pe termen lung și de încredere în viitorul agriculturii în România.
Lansarea oficială a noului importator va avea loc la începutul anului 2016, când Agroconcept va deveni importatorul și distribuitorul exclusiv pentru România. Compania se concentrează pe construirea unei echipe calificate și motivate care să asigure sprijin constant clienților. De asemnea, planul național de dezvoltare reprezintă o investiție consistentă în centre regionale integrate, care să acopere toate regiunile agricole.

Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență, garantează fiecărui client în parte o experiență unică.
Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com
New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate online pe www.cnhindustrial.com.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus