Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Un nou Consiliu Director și o nouă structură de organizare internă la Alianța Industriei Semințelor din România

aisr-1
Alianta Industriei Semintelor din Romania (AISR) a organizat in data de 22 noiembrie 2016 Adunarea Generala, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director si o noua structura de organizare interna. Consiliul Director ales va coordona activitatile AISR pe o perioada de 1 an de la momentul alegerilor.

La Presedentia Consiliului Director a fost alesa, in continuare, compania Syngenta, prin Andrei MARUTESCU. Functia de Vice-presedinte a fost preluata de reprezentantul companei KWS, Hristofor MICHELIS. Functia de trezorier a revenit in acest nou mandat companiei Limagrain reprezentata de Ion-Liviu LAPADATESCU, iar functia de cenzor va fi preluata de compania Maisadour, reprezentata de Patrick LAFON.
Ca noutate, AISR va avea patru grupuri de lucru formate din companiile membre, coordonate fiecare de catre experti ai companiilor membre. Astfel, Grupul de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) va fi coordonat de reprezentantul companiei Caussade, prin Natalia ALBU, Grupul de Lucru pentru Comunicare (GLC) va fi coordonat de catre compania Monsanto, prin Mihaela VASILE, Grupul de Lucru pentru Legislatie (GLL) va fi condus de catre reprezentantul companiei Pioneer, prin Cristina CIONGA, iar Grupul de Lucru pentru activitatile de Marketing (GLM) va fi condus de catre reprezentantul companiei Euralis, prin Magda Darac.

Despre Alianta Industriei Semintelor din Romania (AISR)

AISR a fost fondata in anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminte din Romania si de a asigura un dialog deschis si permanent cu toate asociatiile profesionale si patronale din agricultura romanească, precum si cu autoritatile, în procesul de reglementare a semintelor certificate din tara noastra. Membrii Aliantei Industriei Semintelor din Romania reprezinta peste 70% din piata interna, reunind unsprazece mari companii (Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, Procera, RAGT si Syngenta), care produc si comercializeaza seminte de calitate, adaptate conditiilor de cultura din tara noastra, oferind soluții durabile fermierilor.
Incepand cu anul 2016, Alianta Industriei Semintelor din Romania are ca membru si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: www.aliantasemintelor.ro .

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus