Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS: Un sistem de ascuțit cuțite mai ușor de utilizat

CLAAS-AQUA-NON-STOP-COMFORT
În 2019, CLASS furnizează sistemul de ascuțit cuțite AQUA NON STOP COMFORT cu lumini LED interioare și o funcție de clătire a camerei de ascuțit, pentru o ascuțire și mai simplă a cuțitelor pentru prese de balotat și remorci autoîncărcătoare pentru furaje.

Cuțite ascuțite pentru o calitate optimă a furajelor
Sistemul de ascuțit cuțite AQUA NON STOP COMFORT de la CLAAS asigură ascuțirea uniformă a cuțitelor de la presele de balotat și remorcile autoîncărcătoare pentru furaje. Rezultatul este o înaltă calitate a furajelor, un consum redus de carburant și protejarea sistemului de transmisie al utilajului dumneavoastră de recoltat furaje.
Acesta este primul sistem de ascuțit cuțite complet automat de pe piață. În dispozitiv pot fi introduse până la 51 de cuțite per ciclu. Sunt disponibile peste 90 de șabloane care asigură ascuțirea precisă de-a lungul conturului cuțitului, pentru cuțite de la practic orice producător. Poate ascuți, de asemenea, cuțitele cu margini drepte.
O emulsie pentru ascuțire care circulă într-un circuit închis asigură o ascuțire umedă precisă, fără a afecta duritatea cuțitelor și o calitate optimă a tocării, chiar și după operații de ascuțire multiple.
Utilizarea sistemului este simplă și intuitivă. Nu este nevoie de reglaje care necesită mult timp și nu sunt necesare intervenții manuale în timpul ciclului de ascuțire.

Noul caracteristici începând cu 2019
Pentru 2019, sistemul AQUA NON STOP COMFORT este echipat cu lumini LED interioare integrate. Acest lucru permite monitorizarea optimă a operației de ascuțire, pentru a verifica dacă totul funcționează așa cum trebuie. Luminile sunt rezistente la apă, emulsia de răcire și praf și pot fi aprinse și stinse cu ușurință de la terminal.
Îndepărtarea regulată din cadrul echipamentului a prafului rezultat în urma ascuțirii permite urmărirea clară a operației și sporește performanța senzorului. Datorită noii funcții de clătire a camerei de ascuțit integrate în sistemul AQUA NON STOP COMFORT, utilizatorii pot, de asemenea, să curețe rapid și ușor echipamentul imediat după utilizare.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial și în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în ingineria agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.000 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2018.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus