Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS: Aplicația EASY on-board acum cu Task Controller basic

claas-EASY-on-board
Utilajele CLAAS pot fi acum controlate de pe iPad via ISOBUS cu ajutorul aplicației EASY on-board. Funcția ISOBUS de documentare Task Controller basic (TC BAS) este acum disponibilă și în aplicație. 365FarmNet facilitează conectarea la gestionarea lucrărilor și documentația online.

Funcția Task Controller ISOBUS conectează sistemele de gestionare a fermei
Aplicația EASY on-board include acum funcția de documentare TC BAS cu hărți ale terenurilor certificate AEF. Datele despre lucrări sunt transmise prin e-mail în format ISO-XML. Prin urmare, un fișier cu o lucrare programată poate fi acum importat în aplicație sau o comandă finalizată poate fi exportată în sistemul de gestionare a fermei pentru prelucrare ulterioară. Funcția TC BAS integrată în aplicația EASY on-board este certificată AEF, ceea ce înseamnă că este compatibilă cu orice software de gestionare a fermei certificat AEF. Compatibilitatea poate fi verificată în baza de date AEF ISOBUS (www.aef-isobus-database.org).

Documentare confortabilă cu 365FarmNet
O gamă extinsă de funcții este disponibilă când aplicația EASY on-board este conectată la 365FarmNet. Datele sunt transferate direct online, eliminând necesitatea trimiterii de atașamente prin e-mail. Acest lucru permite crearea de lucrări în 365FarmNet, apoi accesarea și prelucrarea acestora în aplicație. Alternativ, lucrări noi pot fi create, prelucrate și salvate în aplicație, apoi vizualizate în 365FarmNet. Rezultatul: timp economisit pentru crearea documentației, care poate fi generată direct de pe utilaj.

iPad transformat într-un terminal ISOBUS
Aplicația EASY on-board transformă un iPad într-un terminal ISOBUS (UT). Nu este nevoie decât de o tabletă cu aplicația instalată, un suport în cabină pentru susținerea tabletei și interfața wireless CLAAS (CWI). CWI asigură conexiunea wireless între iPad și ISOBUS, permițând operatorului să controleze funcțiile selectate direct din utilaj utilizând tableta iPad. Butoanele funcționale ISOBUS din tractor sau de pe joystick pot fi de asemenea configurate utilizând funcția auxiliară ISOBUS (AUX-O) din cabină. Pentru tractoarele mai vechi este disponibil un kit de conectare ISOBUS simplă.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial și în ceea ce privește un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în ceea ce priveşte tehnologia agricolă, în special în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.000 de angajaţi la nivel mondial şi a generat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în 2018.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus