Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Schimbări la nivelul Consiliului de administraţie al Grupului CLAAS

claas-consiliu-2
Jan-Hendrik Mohr, membru al Consiliului de administraţie al Grupului CLAAS, va prelua responsabilitatea Diviziei pentru Utilaje de Recoltat Cereale începând din data de 1 aprilie 2016. Domnul Mohr a fost responsabil pentru Divizia de Vânzări şi Marketing începând din anul 2011 şi a ocupat numeroase funcţii de conducere atât în Germania, cât şi în străinătate încă din 1984, când şi-a început activitatea în cadrul Grupului CLAAS. Va prelua noua poziţie de la Dr. Henry Puhl, care a acceptat o funcţie de conducere în afara companiei.

Bernd Ludewig va deveni membru în Consiliul de Administraţie al Grupului CLAAS şi, în acelaşi timp, va prelua responsabilitatea Diviziei Vânzări şi Marketing. Ludewig lucrează pentru Grupul CLAAS încă din 2011 şi a fost inițial responsabil pentru afacerile cu Rusia. Acesta a ocupat începând din toamna anului 2014 și până de curând funcţia de Preşedinte Regional pentru Europa de Est,.

Astfel, începând cu 1 aprilie 2016, Consiliul de Administraţie al Grupului CLAAS va include următorii membri: Lothar Kriszun (purtător de cuvânt al Consiliul de Administraţie şi Diviziei Tractoare), Thomas Böck (Divizia Tehnologie şi Sisteme), Hermann Lohbeck (Divizia Recoltare Furaje), Hans Lampert (Divizia Finanţe, Controlling şi Administrarea Afacerilor), Jan-Hendrik Mohr (Divizia pentru Utilaje de Recoltat Cereale) şi Bernd Ludewig (Divizia Vânzări şi Marketing).

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, și anume combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.500 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2015.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus