Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Premiul de excelență pentru echipamente diesel acordat de revista Diesel Progress. CLAAS este desemnat câștigător cu LEXION 780

premiuclaaslexion780
“Performanță remarcabilă în domeniul tehnologiei și al designului” – o distincție foarte importantă pentru orice producător de utilaje agricole. Pentru cel de-a cincilea an consecutiv, cititorii revistelor americane „Diesel Progress North America” și „Diesel Progress International” au ales cele mai bune produse, tehnologii și invenții din douăsprezece categorii, pentru diferite sectoare ale industriei auto. CLAAS LEXION 780 a triumfat la „utilaje agricole”, o categorie nouă, datorită designului și funcționalității tehnice.

„Premiul de excelență pentru echipamente diesel” a fost decernat în cea de-a doua zi a târgului Bauma de la München. Utilajele selectate pe lista scurtă au fost alese de către echipa editorială a revistei „Diesel Progress” împreună cu experți externi. Apoi, cititorii au avut posibilitatea să aleagă câștigătorii fiecărei categorii prin vot online. Anul acesta, peste 23.000 de cititori au participat la desemnarea celor mai bune utilaje.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, și anume combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.500 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în exerciţiul financiar 2015.


Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus