Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Corteva Agriscience este sponsor principal al competiției de gaming Farming Simulator League

corteva-farming
GIANTS Software salută decizia Corteva Agriscience (NYSE: CTVA) de a fi sponsorul principal al sezonului 2019/2020 al Farming Simulator League (FSL).

În calitate de sponsor principal al Farming Simulator League și susținător al celor 14 evenimente din timpul turneului, Corteva Agriscience intră în forță pe piața competițiilor eSports. Produsele Corteva Agriscience au fost incluse în cea mai recentă versiune Farming Simulator 19. Jucătorii au acum posibilitatea de a achiziționa semințe marca Pioneer® (marcă din portofoliul Corteva Agriscience &tradeWinking, precum și produse de protecție a culturilor marca Corteva ™, în procesul de dezvoltare a fermelor virtuale.

„Includerea produselor Corteva Agriscience în joc este o premieră. Pentru prima dată semințele și produsele de protecția plantelor din joc sunt reprezentate de mărci reale”, declară Christian Ammann, CEO GIANTS Software. „Continuăm să facem experiența Farming Simulator cât mai autentică. Includerea erbicidelor Corteva și a emblematicelor semințe Pioneer vor oferi un plus experienței și nivelului de satisfacție al jucătorilor”.

„Atât pe câmp, cât și în joc, dorim să aprindem entuziasmul noii generații de fermieri”, declară Steve Betz, Global Brand Manager Corteva Agriscience. „De-abia așteptăm să ne alăturăm comunității Farming Simulator, jucători care iubesc agricultura sau fermieri care iubesc jocurile, oferindu-le fiecăruia șansa de a experimenta produsele noastre în timpul jocului”.

Din luna iulie 2019 până în vara anului 2020, echipe din întreaga Europă se vor confrunta în competiția Farming Simulator League pentru titlul de Campion Simulator Agricol. Jucătorii vor concura într-un format competitiv 3 versus 3, echipele luptând pentru premii în valoare totală de 250.000 de euro în bani lichizi și cadouri oferite pe parcursul întregului turneu.

Pentru mai multe informații despre FSL, vă rugăm accesați https://fsl.giants-software.com/.


Despre GIANTS Software
GIANTS Software GmbH este un dezvoltator de jocuri și o editură din Elveția înființată în anul 2004. Compania este cunoscut în toată lumea pentru crearea celebrei serii de simulatoare agricole lansate din anul 2008 pe toate platformele de jocuri, inclusiv console, telefoane, tablete și PC-uri. Echipa are birouri în Zurich - Elevația, Erlangen - Germania și Brno – Republica Cehă și este dedicată în a ajuta utilizatorii să creeze moduri în motorul GIANTS. În primul an de la lansarea jocului Farming Simulator 19 peste 100 de milioane de moduri au fost descărcate pe PC-uri și console.

Despre Corteva Agriscience™
Corteva Agriscience™ oferă agricultorilor din întreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie pentru a le permite maximizarea randamentului și a rentabilității - inclusiv unele dintre cele mai recunoscute branduri din agricultură: semințele Pioneer®, Granular®, Brevant ™, dar și produse premiate pentru protecția culturilor - introducând în același timp și noi produse pe baza inovațiilor din chimie și tehnologie. Compania se angajează să colaboreze cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind astfel la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă, asigurând progresul generațiilor viitoare. Corteva Agriscience a devenit o companie publică independentă în data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricolă a DowDuPont. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corteva.ro.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus