Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS a câștigat numeroase premii pentru Utilajul Anului 2020

CLAAS-utilajul-anului
CLAAS a câștigat premiul „Utilajul Anului 2020” de trei ori în cadrul Agritechnica, la Hanovra, inclusiv pentru proiectul DataConnect, desfășurat în colaborare cu 365FarmNet, CNH Industrial și John Deere.

LEXION 8000/7000 este Utilajul Anului 2020 la categoria combine de recoltat
Noua unitate de batozare APS SYNFLOW HYBRID este cea mai importantă componentă a LEXION 8000 și 7000. Puterea motorului de până la 790 CP/581 kW duce noile modele într-o nouă clasă de performanță. Conceputul de comandă intuitivă și noua cabină asigură un nivel foarte înalt de confort. Sistemul DYNAMIC POWER reglează puterea motorului în funcție de condițiile de utilizare și asigură o economie de carburant remarcabilă.

Gama JAGUAR 900 este prima din categoria de combine de recoltat furaje
JAGUAR 990 duce puterea maximă dezvoltată de motor în gama de modele 900 la 925 CP / 680 kW. Cu CEMOS AUTO PERFORMANCE, combina JAGUAR menține constantă viteza setată și adaptează puterea motorului și viteza de deplasare în funcție de masa de material recoltat. Pe măsură ce această masă crește, este sporită mai întâi puterea motorului, iar apoi este redusă viteza de deplasare . Atunci când masa de material recoltat scade, puterea motorului este redusă automat. Acest lucru permite menținerea unei turații constante a motorului și previne schimbările bruște de sarcină. Rezultatul: flux uniform de material recoltat, siguranță operațională ridicată și consum redus de carburant.

DataConnect convinge juriul format din experți
DataConnect este o interfață creată în colaborare cu 365FarmNet, CLAAS, John Deere și CNH Industrial. Pentru prima dată este posibil schimbul de date importante privind utilajele între portalurile online ale unor producători diferiți și, astfel, utilizatorul poate monitoriza informațiile referitoare la flota sa formată din diferite utilaje, în sistemul ales. Până acum, acest lucru necesita mult mai mult efort. Interfața poate fi accesată și de noi participanți.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 și unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piața europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referință de top la nivel mondial în ingineria agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat și al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informației de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. CLAAS are peste 11.000 de angajați la nivel mondial și a generat vânzări de 3,8 miliarde de euro în exercițiul financiar 2018.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus