Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Acțiune DuPont Pioneer: Din respect pentru mediul înconjurător, plantează un copac

padure-2
Din respect pentru mediul înconjurător și resursele epuizabile, DuPont Pioneer, cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, organizează sâmbătă - 11 martie, o acțiune de împădurire în zona Cernica, județul Ilfov.

Una dintre valorile fundamentale ale companiei DuPont Pioneer este grija față de mediul înconjurător, de aceea nu puteam rămâne impasibili situației în care pădurile sunt defrișate tot mai necontrolat. La fel cum este de datoria noastră, a celor implicați în agricultură, să asigurăm hrană populației, tot așa trebuie să fim conștienți că trebuie să oferim urmașilor noștri un mediu de viață sănătos. Considerăm că trebuie să ne implicăm cu toții, tot mai mult, în acțiuni civice care să reprezinte un exemplu de bune practici, iar acțiunea noastră să îi impulsioneze pe tot mai mulți români să se gandească la faptul că trebuie să ofere și ei ceva în schimb naturii – Maria Cirja- Director marketing .

Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre și să ne fiți alături, din respect pentru mediul înconjurător, la acțiunea de sâmbătă. Avem rugămintea de a transmite confirmarea până mâine, 8 martie, la adresa madalina.tatu@pioneer.com .

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus