Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Noi opțiuni de echipare pentru remorca de transport furaje CARGOS 700

claas-cargos-700
Începând cu sezonul 2017, gama CLAAS de remorci pentru transport furaje CARGOS 700 va include noile variante „Confort” care asigură un confort mai mare pentru utilizator. Pe lângă echipările existente, noile modele CARGOS 760, 750 și 740 vor avea caracteristici suplimentare, inclusiv un sistem hidraulic Confort cu control direct din partea operatorului, un capac pentru buncăr și un pachet de lumini îmbunătățit. În plus, controlul tuturor funcțiilor va fi total compatibil ISOBUS, cu posibilitatea controlului mobil de pe o tabletă, prin intermediul aplicației EASY on Board.

Controlul sistemului hidraulic prin simpla apăsare a unui buton
La noile modele CARGOS 700 cu tehnologie load-sensing, sistemul hidraulic Confort asigură controlul direct al tuturor funcțiilor remorcii prin simpla apăsare a unui buton. Vehiculul poate fi manevrat cu orice terminal compatibil ISOBUS și chiar prin tabletă, prin intermediul aplicației EASY on Board. De asemenea, toate funcțiile cheie pot fi alocate tastelor funcționale ale tractorului, asigurând o funcționare extrem de confortabilă, de exemplu utilizând maneta de comandă.

Poziție perfect adaptată a barei de tracțiune articulate pentru fiecare etapă a procesului
Toate modelele din gama CARGOS 700 Confort sunt echipate cu o bară de tracțiune hidraulică articulată. Acest lucru permite alinierea optimă a remorcii în timpul etapelor esențiale ale procesului, cum ar fi transportul rutier, tocarea inițială, descărcarea și utilizarea alături de o combină de recoltat furaje. În cadrul terminalului pot fi memorate patru poziții, astfel încât bara de tracțiune să se deplaseze automat în poziția setată imediat ce operatorul selectează meniul corespunzător.

Un sistem de direcție electrohidraulic pentru ușurință și confort maxim la utilizare
Pentru a ușura și mai mult sarcina operatorului cu ajutorul sistemului hidraulic Confort, pentru utilajele CARGOS 700 va fi disponibil și sistemul de direcţie pozitivă electrohidraulică. Un senzor pentru unghiul de bracaj amplasat pe bara de tracțiune măsoară acest unghi și activează în mod corespunzător punțile hidraulice viratoare. Sistemul funcționează cu reglarea dinamică a traiectoriei, asigurând un echilibru perfect între manevrabilitate și stabilitate în fiecare situație de lucru. Utilizând meniul de setare, operatorul poate regla flexibilitatea sistemului de direcție sau poate controla manual anumite funcții. Acestea includ direcția de deplasare laterală, de exemplu pentru a evita deteriorarea solului în cazul lucrărilor în condiții de umiditate, sau pentru ca utilajul să poată fi adus până la marginea silozului pentru descărcare. Toate modelele CARGOS 700 Confort pot fi echipate, de asemenea, cu sistemul de auto-direcție de eficiență dovedită.

Iluminat amplu în condiții de vizibilitate scăzută
Echipamentele modelelor Confort includ și un pachet de lumini îmbunătățit. Cele 11 lumini LED opționale pot fi controlate cu ușurință printr-un terminal, pentru iluminarea optimă a suprafeței de lucru în toate situațiile. Operatorul poate efectua memorarea setărilor de iluminare pentru diferite operații, de exemplu pentru transportul rutier sau pentru descărcare. Acestea pot fi activate ulterior prin simpla apăsare a unui buton.

Capacul ultra confortabil al buncărului
Pentru toate modelele CARGOS 700 este acum asigurat transportul rutier în siguranță, chiar și cu remorca complet încărcată, datorită capacului acționat hidraulic al buncărului, cu hidraulică standard sau Confort. Cele două secțiuni ale capacului se pliază din stânga și din dreapta, păstrând încărcătura în siguranță în toate situațiile.

Noile modele CARGOS 700 Confort sunt la fel de robuste ca modelele standard CARGOS 700, fiind disponibile cu volume de încărcare de 48,5 m³, 42,5 m³ și 36,5 m³. Pentru a mări aceste valori cu 2,5 m³ în fiecare caz, pot fi utilizate extensii. Remorca pentru transport furaje poate fi echipată, de asemenea, cu două role de dozare, disponibile opțional.

Gamă versatilă de anvelope și variante de șasiuri
Pentru toate modelele CARGOS este disponibilă o gamă largă de anvelope și șasiuri. Gama de anvelope este și mai extinsă decât până acum, cu profil specific pentru fiecare cerință funcțională și dimensiuni ale anvelopelor între 22,5” și 30,5”. Șasiul modular este disponibil cu axă tandem (sarcină admisă pe punte de 18 sau 20 t) fie sau tridem (sarcină admisă de 27 sau 30 t). Toate șasiurile au fie suspensie mecanică fie compensare hidraulică, suspensia hidraulică fiind disponibilă opțional.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus