Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Indagra 2014, eveniment pentru specialisti şi publicul larg; peste 450 de firme din 22 de ţări

indagra2014
Peste 450 de firme din 22 de ţări vor fi prezente la târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii zootehniei, Indagra 2014, care a debutat miercuri, la Romexpo, alături de alte cinci târguri cu tematici complementare şi cu tradiţie în domeniu.

Este vorba de Indagra Food - Târg internaţional pentru industria alimentară, Expo Drink & Wine - Târg de vinuri, băuturi alcoolice şi non-alcoolice, All-Pack - Expoziţie internaţională pentru ambalaje, materiale, maşini şi echipamente specifice, Autoexpotehnica - Expoziţie internaţională de componente şi accesorii auto şi Târgul de Produse Tradiţionale.
În cadrul expoziţiilor de la Romexpo, vizitatorii vor regăsi şi Salonul de Eco-Agricultura, organizat în parteneriat cu Asociaţia Operatorilor din Agricultură Ecologică 'Bio- România', expoziţie ce reuneşte peste 50 de producători.
De asemenea, timp de cinci zile, vizitatorii vor putea degusta din cea mai mare pâine din România, care va fi coaptă pe 29 octombrie sau din mâncărurile tradiţionale româneşti, dar vor putea asista şi la concursul Barmaniada sau la demonstraţii de prepararea cocktailurilor şi la cursuri pentru degustarea vinului.
Toate cele şase evenimente care au loc în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, la Romexpo, reunesc peste de 700 de companii din 27 de ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Republica Coreea, Danemarca, Franţa, Germania, Grecia, India, Italia, Irlanda, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Spania, Taiwan, Turcia, Ucraina, Ungaria, ocupând o suprafaţă expoziţională de peste 41.000 mp.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 10,00-18,00 şi duminică, între orele 10,00-16,00. Preţul unui bilet este de 15 lei/zi, iar copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.

Sursa: AGERPRES

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus