Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

Gama SCORPION cu un nou model de top

Scorpion-960
CLAAS a extins gama SCORPION, care include acum noul model de top 960 cu o capacitate de ridicare de 6,5 t. Gama de încărcătoare telescopice include o mulțime de îmbunătățiri și respectă acum standardul de emisii Stage V.

Performanță optimă la manevrare
Noul SCORPION 960 se caracterizează printr-o productivitate și o manevrare optimă a încărcăturii datorită ciclurilor rapide. Cu o capacitate de ridicare de 6,5 t și o înălțime de ridicare puțin sub 9 m, acesta poate face față celor mai solicitante sarcini de încărcare. O altă îmbunătățire majoră este transmisia de înaltă performanță, care asigură o manevrare extrem de simplă și de precisă. Transmisia hidrostatică VARIPOWER PLUS cu eficiență dovedită include tehnologia cu unghi larg și trei viteze ușor de controlat prin intermediul joystick-ului. Pentru un plus de siguranță și confort, frâna de parcare electrohidraulică se cuplează automat atunci când operatorul se ridică de pe scaun, oprește utilajul sau motorul. Frâna este eliberată automat când operatorul apasă pedala de accelerație pentru deplasarea într-o direcție setată. Noul SCORPION 960 este dotat cu un motor diesel Deutz de 156 CP (115 kW). Sistemul DYNAMIC POWER din dotarea utilajului SCORPION 960 reglează turația motorului în funcție de unghiul joystick-ului. SMART ROADING adaptează automat viteza la sarcina motorului, în timpul accelerării sau la atingerea vitezei maxime. Combinația dintre cele două sisteme de asistență asigură o rulare confortabilă pentru toate tipurile de utilizare, reduce consumul de carburant și nivelul de zgomot.

Stage V pentru toată gama SCORPION
Toată gama SCORPION din acest an respectă standardul de emisii Stage V. Pentru toate modelele VARIPOWER, o supapă nouă de menținere a încărcăturii asigură un control îmbunătățit și o coborâre mai rapidă fără a crește turația motorului.
Modelele SCORPION 960 și 1033 sunt echipate din fabrică cu sistemul hidraulic de control al înălțimii pentru ridicarea sigură a încărcăturilor grele. Acesta asigură o stabilitate maximă chiar și pe teren cu denivelări și o manevrare precisă la înălțimi mari de ridicare. Noua funcție de scuturare a cupei de pe cilindrul de înclinare al modelelor 960, 756 și 746 facilitează descărcarea acesteia.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Westfalia, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. CLAAS este lider mondial și în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse: combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă de top la nivel mondial în ceea ce priveşte tehnologia agricolă, în special în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are peste 11.000 de angajaţi la nivel mondial şi a generat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în 2018.

Înapoi la știri

blog comments powered by Disqus