Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …

CLAAS lansează un program de certificare pentru utilajele rulate premium

first-claas-plus
CLAAS, unul dintre liderii mondiali din rândul constructorilor de utilaje agricole, se dovedește a fi în aceeași măsură un jucător important și pe piaţa internaţională a utilajelor rulate. Începând cu a doua jumătate a anilor ’’80, CLAAS a vândut peste 15.000 de combine de recoltat şi combine autopropulsate de recoltat furaje pe piaţa utilajelor rulate, aflată în continuă creștere. La expoziția agricolă Agritechnica, CLAAS a lansat un nou program internaţional de certificare pentru utilaje rulate CLAAS selectate și oferă astfel clienţilor garanţii suplimentare pentru o siguranţă funcţională maximă.

Denumit FIRST CLAAS PLUS, noul program de certificare prezintă avantajul decisiv de a integra în mod automat garanţia de 12 luni MAXI CARE First Plus, care, în cazul unor reparații în perioada de garanție, acoperă toate piesele de schimb CLAAS ORIGINAL şi consumabilele necesare, dar și lucările de reparaţie efectuate de către dealerul local.

Programul FIRST CLAAS PLUS este disponibil pentru tractoare, combine de recoltat cereale şi combine de recoltat furaje CLAAS rulate, cu o vechime de până la trei ani. Procedura de certificare se bazează pe cele mai riguroase standarde de calitate. Utilajele rulate fac obiectul unui control minuțios efectuat exclusiv de către specialişti din centre autorizate CLAAS. Astfel pentru mașinile de recoltat verificările sunt efectuate până la 390 de puncte de control , iar pentru tractoare până la 210 puncte. Acestea includ : radiatoarele, frânele, curelele, uşile, ambreiajele, cuzineţii, cablajele, suspensia cabinei şi scurgerile la nivelul motorului şi al sistemului hidraulic.

Noul portal online CLAAS pentru utilaje rulate
Fermierii, prestatorii de servicii din agricultură şi dealerii CLAAS pot găsi toate utilaje rulate certificate FIRST CLAAS PLUS pe pagina de internet www.first-claas-used.com. Pe acest portal, persoanele interesate pot accesa întreaga ofertă de utilaje rulate din reteaua internațională CLAAS, având astfel la dispoziție mai multe opțiuni decât cele oferite în prezent de dealerul local.

Toate ofertele de pe portal sunt însoţite de o descriere tehnică detaliată a utilajului, care cuprinde numărul total de ore de funcţionare şi istoricul de lucrări de service şi al reviziilor efectuate, până la aspectul vizual al utilajelor rulate. Navigarea pe portalul online este pe cât de simplă, pe atât de intuitivă. Utilizatorul poate selecta diverse filtre de căutare pentru a găsi rapid utilajele care au echipamentele dorite. Apoi, utilizatorul poate să includă cu uşurinţă aceste utilaje în liste temporare favorite şi să le compare.
Un alt avantaj pentru utilizatorii portalului FIRST CLAAS USED este procedura simplă de achiziţie. Cei care doresc să achiziționeze o anumită mașină prezentată pe portal pot să contacteze dealerul CLAAS local. Apoi, acesta va contacta furnizorul, va organiza logistica de transport şi va emite factura, chiar dacă utilajul este achiziţionat din străinătate.

Prin programul de certificare FIRST CLAAS PLUS şi prin portalul online FIRST CLAAS USED, CLAAS alături de rețeaua mondială de dealeri CLAAS propune o ofertă vastă şi atrăgătoare ca niciodată de utilaje rulate .
Portalul online FIRST CLAAS USED (www.first-claas-used.com) a fost activat pentru ediţia Agritechnica 2015. Din acel moment, gama de utilaje rulate CLAAS disponibile online, inclusiv utilajele cu certificare FIRST CLAAS PLUS, va spori zi de zi.

Despre CLAAS
CLAAS (www.claas-group.com) este o afacere de familie fondată în anul 1913 şi este unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje agricole la nivel global. Compania cu sediul în Harsewinkel, Germania, este lider pe piaţa europeană de combine de recoltat. Claas este lider mondial în ceea ce priveşte un alt mare grup de produse, combinele autopropulsate de recoltat furaje. Totodată, CLAAS este un nume de referinţă la nivel mondial în tehnologia agricolă, în domeniul tractoarelor, preselor de balotat şi al utilajelor agricole de recoltat furaje verzi. Portofoliul de produse al companiei CLAAS include, de asemenea, tehnologie a informaţiei de ultimă oră în ceea ce priveşte agricultura. Firma CLAAS are 11.400 de angajaţi la nivel mondial şi a raportat o cifră de afaceri de 3,8 miliarde de euro în anul financiar 2014.

Înapoi la știri
blog comments powered by Disqus