Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
FARM TECH
ADAMA
Caussade Semences
BASF
Naturevo
Nufarm
MAP
Limagrain Romania
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Careul de ași

Data difuzării: 14 iunie 2015
Această emisiune este despre oameni care câștigă din agricultură. Putem spune că fermirul Daniel Gheordunescu din Mereni, Constanta, a avut în acest an, în lupta sa cu condițiile meteo și instabilitatea câștigurior din domeniu, o mână bună, un careu de ași.
Asul de treflă – furnizorul de semințe Caussade Semences , a înfrumusețat terenurile prin genetica semințelor de rapiță, floarea-soarelui, porumb și cereale păioase. Iulia Cristea a făcut introducerea emisiunii Euroferma, la care s-au alăturat: Veronica Ciucă și Bogdan Vasii reprezentanții asului de pică, compania Adama fiind cea care a avut grijă ca toate culturile înființate să rămână sănătoase și demne de admirat.
Ovidiu Maior reprezentant al asului de caro – Azomureș, producătorul românesc de îngrășăminte, dornic să revină în atenția fermierilor români, ne aduce la zi cu întâmplările din ultima vreme de la fabrica din Târgul Mureș. Așa aflăm că în decembrie, va intra pe piață prima tranșă de uree granulată, produsa de Azomureș.
Pentru ca totul să fie complet, iar careul pe deplin eficient, aveam nevoie de un achizitor iar acesta a fost asul de inimă roșie – inimoasa echipă Ameropa.
Concluziile se trag din inteviul cu Ionuț Lungoci reprezentant al Cooperativei Dobrogea Sud. Asocierea este și va fi mereu profitabilă.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555