Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
FARM TECH
ADAMA
Caussade Semences
BASF
Naturevo
Nufarm
MAP
Limagrain Romania
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Inovația, motorul viitorului

Data difuzării: 22 martie 2015
Stim, pare propagandistic când spunem că inovația este motorul viitorului. Poate pentru că este prea des folosită această sintagma, chiar și atunci când nu prea merită. Dar în aceasta emisiune EUROFERMA credem că expresia are sensul ei deplin. Din lumea tractoarelor am desprins un motiv extrem de puternic: singura medalie de aur a târgului de la Paris, SIMA, a fost acordată companiei Claas pentru inovația adusă cabinei tractorului Arion 400. Despre aceasta ne-a vorbit directorul responsabil de divizia de tractoare a companiei, Johannes Weisbrodt. Despre partea de testare a performanțelor tractoarelor Claas am realizat un interviu cu directorul responsabil de realizarea testelor și validarea noilor tractoare, Christophe Perge, iar despre noutățile combinei Tucano pentru acest an cu Christian Schulte, directorul responsabil de combine al producătorului german. În partea a doua a emisiunii, tot inovația ne-a împins să vă aducem în atenție descoperirile cercetării și practicii companiei Naturevo, pentru hrănirea și sănătatea plantelor, prin vocea lui Ioan Enoiu, directorul general, și Florin Lazăr, directorul tehnic.
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555