Euroferma portal de agricultura zootehnie industrie. Emisiunea TV Euroferma. Euroferma online N24. Anunturi agricole. Idei afaceri agricole ferme norme europene. Investitii agricultura.

Euroferma

Emisiune pentru țărani deștepți …
Stacks Image 52769
Stacks Image 547
Newsletter
Newsletter
Abonează-te la newsletterul Euroferma!
Află imediat când sunt postate noi emisiuni, videoevenimente sau știri importante.
Formular anunțuri
Formular anunturi
Publică gratuit anunțuri pe site-ul Euroferma!
Completează formularul aici.
Parteneri
Claas Romania
NHR
BASF
Pioneer
Prutul SA
Naturevo
Nufarm
IPSO AGRICULTURA
Stacks Image 51266

Agricultura are ritm

Data difuzării: 27 ianuarie 2019
În această ediție vă aducem în atenție soluțiile Corteva, divizia de agricultură a DowDuPont, de combatere a schimbărilor climatice: semințe adaptate, produse de protecția plantelor inovatoare. Primul produs, stabilizatorul de azot N-Lock Max, este destinat fermierilor care doresc să mențină azotul disponibil la rădăcina plantelor de cultură pentru o perioadă mai lungă de timp și să optimizeze randamentul culturilor. Despre tehnologia N-LOCK ne vorbeste Ciprian Păcuraru. Valeriu Tabără - fost ministru vede prin ochii dânsului, cercetători și cunoscători, această tehnologie și dezvoltare a companiei. Mihai Valentin, ne face cunoștință cu noua generație de hibrizi de porumb din portofoliul companiei, iar eu vă fac cunoștință cu noua generație de fermieri. Tineri ce moștenesc afacerile dar și pasiunea pentru agricultură, e vorba de Cosmin Iancu, un tânăr fermier de care, sigur, vom mai auzi.
Inaugurăm cu această ediție o rubrică nouă," E VREMEA", fie a tratamentelor/ fie a mașinilor. În această duminică e vremea mașinilor și vom învăța de la specialiștii Agroconcept, astăzi împreună cu Florin Marin, cum păstrăm mașinile agricole peste iarnă. Cu sau fără motorină? Cu sau fără adblue?
comments powered by Disqus
Stacks Image 549

Publică-ți gratuit anunțurile pe site-ul Euroferma!

Anunturi
În secțiunea Anunțuri Agricole, iți oferim posibilitatea de a publica gratuit anunțurile tale. Structurată pe categorii, această secțiune se adresează atât firmelor cât și persoanelor fizice. Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul.

Completează formularul aici!
Stacks Image 550
Mai multe detalii
Stacks Image 551

Știri din domeniul agricol

Euroferma îți oferă știri importante din domeniul agricol, informații utile pentru tine și afacerea ta.

Parteneri Media

Stacks Image 552
Stacks Image 553
Stacks Image 554
Stacks Image 555